Bios Kayıt Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bios bot ayarlarını ayarlıorum kaydedyorum yeniden başlayınca eski haline dönüo  pilden midir  ?bitane pil değiştirdim ama ne kada rçalışıo emin değilim

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    hmm pil den olabilir bide pili tutan tırnakları kontrol et. ama bios hakkında tam bilgim yok aslında başkası yardım etsin sana :D

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    TheGoFReT bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar bios bot ayarlarını ayarlıorum kaydedyorum yeniden başlayınca eski haline dönüo  pilden midir  ?bitane pil değiştirdim ama ne kada rçalışıo emin değilim
    -----------------------------
    nasıl kaydediyosun belki kaydettiğini sanıoda olabilrisin:) bios update yapmanda gerekebilir..bioasa girmeden once hiçbir hata alıyomu pc işte f1 le devam et falan filan?

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

f1 hatası çıkıyo bie flopyy hatagsı çıkıyo

boot 1 e flopyi görüyo  cd room u alamıyorum

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ayarla F10 a bas 

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    f10 la kaydedip çıktığında hala kayıt etmiyorsa kolaydan başlayıp pili değiştir olmuyorsa bios'unu güncelle.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Aynı sorun bende de var ( anakart gigabyte ), pili yeni aldım çözülmedi sanırım bios güncellemesi gerek ama hiç o riske girmek istemiyorum.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roach
    Roach's avatar
    Erkek

bios pilini çıkar 5 dk bekle ve yeni bir pil tak ayarlarını yap ama dogru yaptıgından emin ol ve F10 ile kaydet çık eger olursa yine pil yuvasında bir sorun vardır lehimlerini tazele yani temezsızlık vardır lehimlerini bi tazele tabi öle bi imkanın varsa 

Vatan Sevgisiyle Doğduk Büyüdük ve Onun İçin Ölürüz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Toplam Hit: 1200 Toplam Mesaj: 8