Bios Konusunda Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    arkadaşlar elimde bir toshiba stallate sa50-109 model laptop var. bunun biosuna girmeye çalıştım ama giremiyorum yani biosuna bir türlü erişemedim. f2 denedim, f12 denedim denedimde denedim yani bir sürü şey denedim ama bir türlü erişemedim var bi ipnelik ama ben biliyom bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim şimdiden tşk ettim

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

hoca yardım diye konu başlığı olmaz

büyük harfle konu başlığı yine olmaz :)

sorununa gelice

en başta 3 tane simge çıkıyodu onlar arasında yön tuşlarıyla geciş yapabiliyodun diye biliyourm

umarım yardımcı olmuşumdur

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    onlarıda denedim ama olmuyo ve 3 tane değil 5 tane çıkıyo bendekinde hepsini ayrı ayrı denedim olmuyo yani onlarlada giremedim başka yol varmı cvp içinde tşk ederim bu arada uyarınıda dikkate alacam başlık ve harf konusunda :)

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    yaw arkadaşalar bu konuda bilgisi olan yokmu bir el atsaydınızda şunu halledebilseydim :(

Carpe Diem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    deleteyi denedinmi

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    benim satelite l300 11m var f2 den açılıyor ayarlar yön tuşlarıyla geçiyorum biosa

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1151 Toplam Mesaj: 6