BIOS Sifresi İcin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    La_Brujita
    La_Brujita's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar bende wievsonic diye bi minibook var bios şifresini unuttum. format atmak istiyorum ama 

biostan önce baslangıc secenegını gırmem gerekıyor.

lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek.

Yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

açıp bir jumper sökecen hacı.. ya da pili söküp biraz bekliyecen.. minibook'u nasıl açıp o pile ulaşacaksın onu bilmiyorum.. :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

açıp bir jumper sökecen hacı.. ya da pili söküp biraz bekliyecen.. minibook'u nasıl açıp o pile ulaşacaksın onu bilmiyorum.. :)

-----------------------------

o kadar laptop sökmeye çalıştım daha pilini göremedim yada tam ben iyi parçalayamadım :D 

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

tam marka modeli google'a how to reset viewsonic xxx bios diye yaz videosu cıkar hocam, o şekilde sökeceksin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Bataryayi cikarip 1-2 saat bekle minibook eskiyse. Benim dell laptopta oyle yapmistim bi kere bios pili zayifmis galiba 2 saat dayanamadi bataryasiz resetledi kendini bios :D

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 5