BIOSTAR TF7025-M2 (Geforce 7025, Glan, Sata, Raıd, Vga, Am2)
-
ben bu anakart ustune amd 6000+ işlemcili bi pc topladım da hocalr işde korktuum şey ekran kartının entegre olması. 256 mb lık entegre bi ekran kartı.ben hem ayrı ekran kartna ayrı para vermeyeck olmanın ve o/b ekran kartlı ucuz anakartlarndan birini alacak olmanın verdii mutlulukla ekran kartını değiştrmek istersem board du da değiştrmek zorunda olacak zorunda olmanın burukluunu aynı anda yaşıorm şimdi size sorum ise bu ekran kartını alırsa beni ne kdr götrr bana braz bilg verrmsnz?? rica etsemBIOSTAR TF7025-M2 (GeForce 7025, GLAN, SATA, RAID, VGA, AM2) -
ekran kartı alırsan boardı degistirmene gerek yokki hocam. pci 16x slot yokmu boardda, takıcaksın alacagın kartı oraya biostan tumlesik kartı iptal ediceksin. bu kadar
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
ekran kartı alırsan boardı degistirmene gerek yokki hocam. pci 16x slot yokmu boardda, takıcaksın alacagın kartı oraya biostan tumlesik kartı iptal ediceksin. bu kadar
-----------------------------
vay a.q oluomu öle yaa .. bu yaşıma kadar beni hep kandırdı şerefsiz pc ciler.saolasn hoca.peki ben başka bişi sorcam o/b ekran kartları ramden mi yiolar yoksa kendileirne ait onboard ramleri mi var_? -
saol hoca da diğer soruma yanıt yok mu yaa_?
-
kardeş ben senin soruları cevaplıyayım şimdi
ramdan çalan ekran kartlarının yanında TURBO CACHE yazar ve bu turbo cache olursada hepsini ramdan çalmaz
mesele alimizde 512 lik ekran kartı var ama 256 turbo cache bu ne demek şimdi? bunun açılımı ekran kartının üzerinde 256 var
fakat lazım olursa yani 256nın üstünde değerler istendimi bu değer 512 ye kdr çıkabiliyor fakat 256dan sonrasını ramdan çalarak.
şimdi konu demişsinki o/b ramdan çalarmı bak çalabilirde çalmaya bilirde o/b hakkında bi bilgim yok malesef ama şuradan hatırlıyrm benim eski kalasta
64 mbram/ekran kartı yazıyodu
yani ikiside 64 mb ram yiyiyo sanırım
hadi sana kolay gelsin hacı
-
aldığın o anakartta illaki pcı-ex slotu vardır anakrtı neden değştiresinki...
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 6