Bip Bip Ötüyor Laptop.
-
s.a müritler 2 saat once ekranı kırık olan laptobun ekranını sokeyim dedim yarın gidecem ekran alıcam.
(bu arada istanbul avrup tarafında ekranı olup kullanmayan ucuza alabiliecegim ekran arıyorum)
Söktüm ekranı çıkardım laptobn fişe taktım açtım bakalım ekransız çalışacakmı . Dakkasında bip bip ötmeye başladı.
Çok korktum müritler hemen kapattım kapşonu sweatimin koştum fişi çektim laptobun şarzını çıkarttım . Bayaa tırstım patlayacak diye.
Şimdi bu makine neden bipliyordur acaba ?
Heyecandan imla hataları yaptım . Okadar korktum yani.
-
Ruhuna él-Fâtiha...
-
Hocam ekranı sökmüşssün aletin daha ne olsun :D
ndmylmz tarafından 21/Kas/14 23:11 tarihinde düzenlenmiştir
@$edit : bi parçası falan tam oturmamıştır büyük ihtimal :) -
ekranı sökmüşsün donanım bulamadığı için ötmüş olabilir. geri tak ekran soketini tekrar dene korkma patlamaz c4 biplemesi değil o :| ekran için gittigidiyorda alfabilgisayara bak ordan alıyorum hep parçaları hiç sorun yaşamadım.
-
pesimistzombie bunu yazdı
ekranı sökmüşsün donanım bulamadığı için ötmüş olabilir. geri tak ekran soketini tekrar dene korkma patlamaz c4 biplemesi değil o :| ekran için gittigidiyorda alfabilgisayara bak ordan alıyorum hep parçaları hiç sorun yaşamadım.
tamam mürit panpam yarın sabah ilk iş tekrar toplamak olacak zaten elimde en az 10 tane vida kaldı :D
Ama ekranıda kırdım :D bakalım calısacakmı .
samato tarafından 21/Kas/14 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
-
panpa dell5030 ama laptop o ekranı kadar para etmez yani bu vga alıp bilgisayara takmayı düşünüyorum .
Edit : masaustu ekranı varmı müritcan sende.
samato tarafından 21/Kas/14 23:23 tarihinde düzenlenmiştir -
zuhauahua :D asdasflk hocam k bakma ama cidden çok komik ya :D
swordfishe ver o halleder -
Panpa kelimesini tahribatta İlkkez duyuyorum :)
-
Atakan bunu yazdı
mürit cok korktum . Heyecandan insanlara nasıl hitab edeceğimi şaşırdım vallahi. :D
-
samato bunu yazdıAtakan bunu yazdı
mürit cok korktum . Heyecandan insanlara nasıl hitab edeceğimi şaşırdım vallahi. :D
Ben PC sworfid usta da sende gönder baksın çıkma birşey bulur felan yardımcı olur