folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Adreste En Fazla Kaç Soyisim İkamet Edebilir ?

Bir Adreste En Fazla Kaç Soyisim İkamet Edebilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tuhaf bir soru olabilir ama adres değişikliği yaptığınızı düşünün. Yeni adresinizde 2 kişi ikamet ediyor siz 3. olarak gideceksiniz. Mevcut 2 kişinin nüfüsta kaydı var ve soyisimleri farklı. Farklı soyisimli üçüncü şahıs ikamet edebiliyor mu ? Bununla ilgili bir kıstlama veya böyle bir durumla karşılaşan birileri var mı ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sanırım öyle bir kısıtlama olmaz 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Tuhaf bir soru olabilir ama adres değişikliği yaptığınızı düşünün. Yeni adresinizde 2 kişi ikamet ediyor siz 3. olarak gideceksiniz. Mevcut 2 kişinin nüfüsta kaydı var ve soyisimleri farklı. Farklı soyisimli üçüncü şahıs ikamet edebiliyor mu ? Bununla ilgili bir kıstlama veya böyle bir durumla karşılaşan birileri var mı ?

yok hocam.

Evde ikamet eden birisiyle birlikte nüfus müdürlüğüne gidiyorsunuz. O arkadaşın onayını alıyorlar ve senin de ikametini aynı eve alıyorlar.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Eyvallah

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bizim bir akraba kiracıyı evden çıkardıktan sonra kendi kaydolamamıştı,

ev boş, kiracı çıkmış ev sahibi yerleşmiş, ama kiracı ikametini aldırmadığı için ev sahibini kendi evinde göstermiyorlardı.

Sonra epey bi uğraşıldı şimdi kiracı kadınla ev sahibi adam aynı evde gözüküyor :D

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

abi bende aynı durumdayım.

evet aileden birini alıyorsun yanına kimliği ile geliyor, hane olarak seni onların yanına yazıyorlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

ev boş, kiracı çıkmış ev sahibi yerleşmiş, ama kiracı ikametini aldırmadığı için ev sahibini kendi evinde göstermiyorlardı.

Sonra epey bi uğraşıldı şimdi kiracı kadınla ev sahibi adam aynı evde gözüküyor :D

öyle bir durum imkansız.

Prosedür şöyle işler. Kiracı evden çıkar ve eve bir başka kiracı yahut ev sahibi kendisi geçer. Nüfus müd. gidip bu adreste ben oturuyorum dersen ve gerekli bilgileri verirsen senden önceki kiracının 20 günlük süresi başlar. Bir başka adreste ikamet ettiğini nüfüs müdürlüğüne bildirmesi gerekmektedir. 20 gün geçtikten sonra isterse 3 yıl sonra gitsin nüfusa 300 küsür cezayı paşa paşa öder.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    noname bunu yazdı

öyle bir durum imkansız.

Prosedür şöyle işler. Kiracı evden çıkar ve eve bir başka kiracı yahut ev sahibi kendisi geçer. Nüfus müd. gidip bu adreste ben oturuyorum dersen ve gerekli bilgileri verirsen senden önceki kiracının 20 günlük süresi başlar. Bir başka adreste ikamet ettiğini nüfüs müdürlüğüne bildirmesi gerekmektedir. 20 gün geçtikten sonra isterse 3 yıl sonra gitsin nüfusa 300 küsür cezayı paşa paşa öder.

Ozaman ben sıçtım :) yaklaşık 2 yıldır ikametgahım yok. girdi 300 küsür. 

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

edebiliyor 1 ay önce ikametimi aldırdım ben farklı soy isim taşıyan bir eve :)

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 2253 Toplam Mesaj: 9