Bir Akıl Verin Bana Lütfen...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Geçen sene aöf Kamu yönetimi çıktı ama sınavların hiç birine gitmedim.Sene başında kayıt olurken bi para yatırdım o kadar.Ondan sonra bazı özel nedenlerden hiç sınavlara vs gitmedim. 

Şimdi ben bu geçen sınavda tekrar sınava girdim ama bu seferde özel bir üniversite çıktı ve hem fiyatı pahalı geldiğinden gitmek istemedim ve kayıt yaptırmayacağım.Şimdi aöf okumak istiyorum.Kamu yönetimini tekrar okuyabilir miyim ? Yoksa ek tercihlerde tercih mi yapmam gerekiyor ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Bu sene sınava girdin ve ilk tercihlerde bir üniversite çıktığı için ek kontenjanda tercih yapma hakkın yok hocam.

Ama geçen seneden kalan aöf ye kayıt yaptırmış parasını vermişsin o büyük ihtimal dondurulmuştur okulla falan konuş parasını yatırır açtırabilirsin belki 1. sınıftan başlarsın.

Eskisi gibi değildir belki!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

peki bu aöf kayıtlıar ne zaman başlıyor ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Üniversitelerin kayıtları ile başlıyor pazartesi başladı yani cuma günü bitiyor.

Ama aöf kayıtları ayın 17sine kadar devam edecek 12 günün falan var.

Eskisi gibi değildir belki!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Hocam eski bölümünün taksitleri birikmiştir muhtemelen 600-700 Tl civarında bir para ödeyip tekrar okuyabilirsin. 

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı

Hocam eski bölümünün taksitleri birikmiştir muhtemelen 600-700 Tl civarında bir para ödeyip tekrar okuyabilirsin. 

Siktir et o zaman.Seneye tekrar sınava girip aynı yeri yazarım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

aof burosunu arayip detayli bilgi alabilirsin. ayrica tekrar sinava girip aof kamu yonetimi okumak icin 1 sene beklemek yerine borcun varsa borcunu kapatip okumak daha mantikli 1 sene kaybin olmaz.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

aof burosunu arayip detayli bilgi alabilirsin. ayrica tekrar sinava girip aof kamu yonetimi okumak icin 1 sene beklemek yerine borcun varsa borcunu kapatip okumak daha mantikli 1 sene kaybin olmaz.

Ben okumak için okumuyorum zaten.Sadece askerlikten kurtulmak için okuyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

gidip kaydını sildirmen lazım aöften seneye bi daha tercih yapabilmen için.

şuan kaydın açık yani. sadece parasal borcun var.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

gidip kaydını sildirmen lazım aöften seneye bi daha tercih yapabilmen için.

şuan kaydın açık yani. sadece parasal borcun var.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2013-2014 öğretim yılı Güz Döneminde kayıt yeniletecek olanlar ders ekle-sil işlemini bu linkten gerçekleştireceklerdir. Ders ekle-sil ve kayıt yenileme tarihi: 16-27 Eylül 2013

Sanırım buradan kayıt yenileniyror ?

Toplam Hit: 1075 Toplam Mesaj: 10