Bir Bakarmısınız?
-
örnek olarak mesela yoerum sitesi açmak istiyorum ancak nasıl açabilirim?yardım eder misiniz?
aancak forum değil
-
badava bi domain al bazı siteler veriyo azbuz veriyo galiba orda aç zaten her bi şeyini anlarsın girince
-
Hocam bi kere yorumlar genelde forum sitelerinde olur istiyosan smf açabilirsin kurulumu kolay..
İllede forum değil sadece yorum olsun diyosan garip olur anlamadım walla :)
-
Bakarız:$
-
blog siteleri dene o saman kardeş...www.blogcu.com a giriosun açıosun kendine bi blog yazıosun çızıosun yorum alıosun falan filan...
-
bunun gibi
-
belediye baksın
-
Bi sikten anlamayan, kendine bile faydası dokunmayan insanların başkalarına faydası dokunmaz elbette ama bari köstek olmayın :@ ephynal ne tür bi site düşünüyorsun, detayları yazarsan bakarız, aspindir.com gibi sitelerde bi çok script mevcut, site yapmak için gerekli bilgin var mı önce bunu sormam lazım?
-
site yapmak hakkında biraaz bilgim var ancak ben örneğin şu resim hakkında ne düşünüyorsunuz die soru surucam üyeler yanıt yazcak
-
dediğin gibi bi script bilmiyorum aspindir.com dan bak googldan ara biraaz
-
http://www.aspburada.com/?asp=kat&kid=81&kat=Resim%20Galerileri
burdan bak , açıklama kısmını iyi okuy, yoeum puanlama olanları incele, aspindir şuanda yedekleme yapıyormuş ordan da bakarsın açılınca, kyarken sorun yaşarsan, yardımcı oluruz.
Toplam Hit: 1727 Toplam Mesaj: 11