Bir Bakarsanız Suyun Nasıl Yosun Tutması Önlenir?
-
arkadaşlar bir proje yapıyorum ve suyla ilgii bir proje bu projede bir sorun var su yosun tutuyor yosun tutmasını engelemek için bir ilaç falan var mıdır vea başka bir yöntem benim fikrim ısı ile ilgili ısı düşük olunca algler üremio sizce başka bir yolu var mıdır???????????*
-
ozonlama ve klorlama?
Suyun haraket etmesini sağlarsan yosun tutması zorlaşır. Temiz su kullan
-
evet osiris doğru söylemiş. ne kadar hareket ederse yosun tutma ihtimali o kadar azalır,
bi de suyun kuzeye bakan tarafı yosun tuttuğu için güneye çevir :P:p:P
-
elektronik bi devre ile bu solediğini yapabilirsin yosunlanmayı bi frekans aralıgında yok edebiliosun ama balık vs yasayamıo:D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------evet osiris doğru söylemiş. ne kadar hareket ederse yosun tutma ihtimali o kadar azalır,
-----------------------------benim akvaryumun tabanı yosun tutuyo kuzey bizim evin altımı oluyo :D
-
suya toz klor veya sodyum-dikloro-isosiyanurik asit atrsan yosun olusmaz bide pool pal diye bisey vrdi
-
at içine bir vatoss bak bakiyimmm nasıl yok oluyo yosunnlar..
-
1 kaç gram göz taşı yosunu tamamıyla önleyecek ve yok edecektir
-
zirai ilaç satan yerlerde bulursun yosun önleyici dersen verirler.genelde yüzme havuzları ve süs havuzlarının yosun tutmasını engelllemek amacıyla satarlar...
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------evet osiris doğru söylemiş. ne kadar hareket ederse yosun tutma ihtimali o kadar azalır,
-----------------------------benim akvaryumun tabanı yosun tutuyo kuzey bizim evin altımı oluyo :D
-----------------------------hayır sen akvaryumu yan yatırmışsın demek oluyo :D