folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir Başka Dolandırıcılık Çeşidi Daha Aman Dikkat!(Özellikle İstanbullu Müritler)

Bir Başka Dolandırıcılık Çeşidi Daha Aman Dikkat!(Özellikle İstanbullu Müritler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Dun aksam saat 8 sularında bı numara aradı ve bana bı program(tv programı) oldugunu ve buna katılabılıcegımı asil olarak secildigimi soyledıler numaramı nerden bulduklarını sorunca ise  'daha once bir programa basvurmussunuz oradan' dedıler ve program hakkında bılgı ıstedım ve bana 'daha yayınlanmadıgını'  vb gıbı laflar soyleyerek lafı geveledıler sonra adresımı ıstedıler verdım ama saskınlıktan,sonra ınternetten ve arkadas aracılıgı ıle arastırdım sorusturdum(arkadasın babası polıs)  bu adamlar adrese  bı kargo gonderıyomus ve 18 tl kargo bedelı tarzı bı para alıyomus  ıcınden ıse 2tane kagıt cıkıyomus bunların uzerınde bazı  kanal   logoları vs varmıs  ve sızı otomatık bu yarısmaya uye oluyomussun bunun bedelı ıse 10 tl ımıs 8 ı de kargo bedelı   yarısmayı kazanana 20.000 tl verıyolarmıs ama tabı 1 kısı kazanıyo ve o kendılerı oluyo elalemden 10 10  toplayarak bu sekılde parayı buluyolar  bu numaraya dusup paketı almayın kargoyu yolattırın ama almayın da 8 tl zarara gırsınler :)... bı dedı koduya gorede kı (bana en mantıklısı gelıyor) bu ısı medyapım dan kovulan bır kac kısı yapıyomus oradan ınsanların bılgılerını alıyolar ve boyle  bısı yapıyolarmıs (tek basvurdugum yerde orasıydı)  polısse bısı yapamıyomus cunkı her hangı bır yolsuzluk vs yokmus hızmet bedelı vs gıbı bı bı fıs kesılıyomus o yuzden normal alıs verıs yapıyosunuz gıbı. aman dıkkat!!

Not:İmla hatalarım ıcın Özürdılerım...Asagıdaki yazı ise google'da arayanları yonlendırmek için baska hıcbır yerde konu bulamadımda

yarışma programına seçildiniz deyip,Adres istediler 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

Bir ara Özellikle İzmir/Konak'tan İstanbul'daki eczanelere saçma bir dvd paketi yolluyorlardı,15 tl civarı ödemeli.Hiçbir Eczanenin haberinin olmadığını farkedince durumu anladım ama meraktan yarısından fazlasının kabul ettiğini öğrendim.

Yeri gelmişken;

indirimci.com kafasına göre ele geçirdiği her adrese kargo yolluyor.Bunların çoğu da geri iade oluyor.Ahlaksızlık almış başını gidiyor.Son vurgunu da Kuran'ı Kerim'le yapmaktadır

HuwelAsK tarafından 04/Ara/12 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

Wordpressten tiksiniyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Bunu okuyunca bayramda ülke çapındaki muhtarlıklara gönderilen kargo muhabbeti aklıma geldi. İçlerinden ne çıkmıştı, 8 tane boncuk muydu şeker miydi neydi :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Up yapalim birraz daha faylanilsin

Up

erebos tarafından 05/Ara/12 19:21 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 1290 Toplam Mesaj: 4