Bir Bilene Danışalım ( Web Sitem Hakkındaki Yorumlarınız )
-
Slm daha öncekı konumda güvenliği hakkında fikirlerinizi merak ettiğim forum sitem gelişimini tamamladı ve artık bende bu piyasaya adım atıyorum dedi :)
Lisanslı VB sürümününden yola çıkarak Default tama üzerinde yapmış olduğum % 100 lük değişimle şuanki halini aldı.
Postbit, header, footer, bannerler, imajlar, css, yazım editörü, kendine özgü BBCodelerle farklı bir forum oluştuğunu düşünüyorum.
Bu aşamada STEALA ONLINE ile ilgili fikirleriniz neler ve bu piyasanın içinde olan insanlar olarak eksik gördüğünüz veya diğer forumlara göre artılarımız neler belirtmenizi istiyorum..
Adres: www.steala.gen.tr
-
bariz vbulletin bu :S
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------bariz vbulletin bu :S
-----------------------------İnanmıyorum Ciddimisin:| Forum un Altında Yazıyo Zaten :/
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------İnanmıyorum Ciddimisin:| Forum un Altında Yazıyo Zaten :/
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.-----------------------------
inan diye söylemedim zaten.
---
Lisanslı VB sürümününden yola çıkarak Default tama üzerinde yapmış olduğum % 100 lük değişimle şuanki halini aldı.
Postbit, header, footer, bannerler, imajlar, css, yazım editörü, kendine özgü BBCodelerle farklı bir forum oluştuğunu düşünüyorum.
---
.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------bencede katılıyorum yani bildiğimiz vbulletin üzerindeki küçük değişiklikler.bunu soruyosan normal bi forum gibi işte güzel.
-
[URL=buraqgo1.byethost24.com][IMG]http://buraqgo1.byethost24.com//resimler/7b1b188755d731ef9c331661aa334705.jpg[/IMG][/URL]
-
vbulletin'e bende takılıyordum bir ara. Sonra baktım paso forum canım sıkıldı.
Bi ara kendime kişisel site kurayım dedim. Joomla temalardan etkilendim kurdum. Yavaş yavaş işi geliştirdim şimdi de tamfilm.com u kurdum.
Portal mevcut daha ayrıntılı birşey. Paso forum olmaktan daha iyi yani. En azından bi portal yazabilirsin. Ve ya bilmiyorsan benim gibi script filan çalabilirsin :D
-
Hacı hazır forum mu kaldı ya?
İşi maddiyata çekicem diyosan kur wp yi seo yaptır parasıyla hit 6 7k oluyo.