Bir Bilgisayarda İki Farklı Msn Sürümü Olabilir Mi?
-
Durum şu: Yeni sürüm msn indiriyorum süper. Kullanıyorum falan çok işime yarıyor. Ama görüntülü konuşmaya gelince tık yok.Görüntü ne geliyo ne gidiyor. Zaten tam bağlanırken kapanıyor görüntülü konuşma. Bende eski sürüm msnlerden indirdim 7.0 dı sanırım. Bayağı bi eski yani.
Ancak o da benim işime yaramıyor. Yani ne çevrimdışı konuşabiliyorum ne online dosya paylaşımı yapabiliyorum, yani sadece konuşmama yarıyor.
Bu görüntü gitmeme sorunuyla ilgili daha önce konu açmıştım ama yine bi sonuç çıkmamıştı.
Sonuç olarak bi bilgisayarda iki farklı sürüm msn olabilir mi? İkisinide indirsem olur mu ki? Çok mu şey istemiş olurum :)
-
olur.
-
Olursa nasıl olur?
-
gayet guzel olur :D
-
ikisinide kurma ama. birisini kurulumsuz olanindan bul
7.0 in kurulumsuz olani vardi
kamerada ses de cok iyi calisiyordu
-
Bilgisayardan pek anlamıyorum iletişim için kullanıyorum msn'ide. Kurulumsuzu nasıl oluyor açıklayabilir misiniz?
-
Amsn kur. Kameralı ve sesli chat özelliği, ücretsiz, hızlı, çoklu açabiliyorsun, 19 mb kadar, reklamsız ...
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
ikisinide kurma ama. birisini kurulumsuz olanindan bul
7.0 in kurulumsuz olani vardi
kamerada ses de cok iyi calisiyordu
-----------------------------
portable msn diye ara kurulumsuz bulursun.. onu ve bide msn 2009 kur, sorun olmaz ikisi bir diye düşünüyorum..
ama iki tane farklı bi sürüm kurulumu yaparak kullanırsan hata verebilme ihtimalitesi yüksek..
örneğin : alt sürüm bi msn üzerine üst sürüm kurarsan eski sürümü günceller , sonuç olarak sana bi msn kalır :)
üst sürüm üzerine alt sürüm kurarsan bu kez de diyecektir ki , daha gelişmiş sürüm mevcut kuramazsın gibi bişe diyecektir.. yani anlayacagın
necroshine arkadasın dedigi gibi biri normal olcak biride portable olacak.. denemekte fayda war.. başım agrıyor insallah düzgünce anlatabilmişimdir.. -
Şimdi anlattıklarını çok iyi anladımda protiğe dökemiyorum. Şimdilik portable msn dediğiniz şeyi indirecektim fakat bağlantımda bi problem var sanırım on saattir indirmiyor. Gece yine deneyip olup olmadığı hakkında soru sorabilme ihtimalim çok yüksek :)
-
ben hem 7.5 hem 8.5'i aynı anda kullanıyorum yalnız bazı arkadaslar sana direk 7.8 sıfır vs. yani live 9'un alt sürümlerini portable ( katılımsız ve kurulumsuz ) olarak indirip kurmanı tavsiye etmisler peki bu arkadaslar live9'un dısındakilerin oturum acarken yeni sürüm yükle uyarsını vereceğinden habersizler mi? yani portable olarak kurmus olsan bile oturum acarken sorun yaşarsın çok büyük ihtimal. onu'da simdilik şöyle çözebilirsin sağ tıkla özellikler, uyumluluk açılan yerden bu programı aşağıda ki uyumluluk modunda çalıştır seçilir uyumluluk modu olarak'ta windows98 / windows me seçilir uygula ve tamam ile işlem tamamlanır.