folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Bir Bilgisayarda Önceden Girilen Adresleri Öğrenmek ?

Bir Bilgisayarda Önceden Girilen Adresleri Öğrenmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek

Selam müridler size bi sorum olacaktı ben pek anlamadığım için bu hack işinden (bir zamanlar anlardım :( ) size bi danışayım dedim. şimdi olayı baştan anlatmıyım bence, bize ne diyebilirsiniz daha sonra isteyen olursa anlatırım. sonuç olarak benim msndeki bi adamın o bilgisayarda başka hani adreslerle girmiş olduğunu öğrenmem lazım bunu nasıl başarabilirim ? yardımlarınızı acilen bekliyorum.

sevgiler ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

uzaktaki bi pc den diger msn kullanıcılarını gormezsin ama o dediin pc nin basina oturursan bulabilirsin regeditten,kullanılan msn versiyonuna bagli olaraktan regeditte farkli yerlerde var en kolayi sen baslat-calistir-regedit

kayit defteri duzenleyisi sayfasinda ctrl+f yap @hotmail.com yaz,@msn.com,@gmail.com (ayrı ayrı) ordan bulursun 7.5 ise idendity dizini altında tum kullanıcılar 8.0 in ise live messenger dizini altinda ctrl+f ile arat cikar

hız emniyettir...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Sağol da benim işime yaramıyo bu :( başka bi bilgisayardakini öğrenmem lazım. Teşekkürler yine de. başka bi çaresi yok mu yani kesinlikle _?
Toplam Hit: 3084 Toplam Mesaj: 3