Bir Cep Telefonunu 3 Gün Nasıl Kullanılmaz Hala Getirebiriz
-
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın isteği üzere bu konuyu açıyorum.
Ben bir kaç çözüm sundum ama biraz uzun çözümler. Belki bu konu için daha bilgili kişiler çıkabilir.
Arkadaşım isteği bende sadece bir telefon numarası var bunu 3 gün kapalı tutturmalıyım diyor.
Hiç bir arama gelmesin gitmesin, mesaj atamasın istiyor.
Ben sms bomber gibi bir şey olabilir dedim ama artık telefonlarda akıllı arama engelleme var bla bla.
Varmı bi çözümünüz yada bir android yada ios uygulama gibi virüs olan program.
Fantezilere açığız, Maddi kaynak yeteri kadar varmış
-
takipteyiz..
pm den destekleşmeyin bizde 2 şey öğrenek..
-
batarya ile çalışan gsm signal blocker filan var dx de satılan onu sürekli telefon yakınında tutatrak gsm şebekesini bloke etmek..
yada hat sahibinin bilgilerini biliyorsanız arayıp operatörü hattımı 3 günlüğüne gelen giden çağrılara kapatmak istiyorum diyin yardımcı oluyorlar.
ama telefon sahibi çakabilir...
Eğer telefondan çok anlamayan birisi ise ve akıllı telefon olduğunu düşünürsek ayarlardan gsm şebekesini değiştirin.o zamanda çalışmaz
swordfish tarafından 15/Ağu/13 14:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi olayı bi tam anlasak ?
Neden kapatmıyor diye aklıma gelmedi değil..
Kapatmaması mı lazım ? yada ya telefonumda sorun vardı o yüzden açamadım demesi mi lazım ?
Telefon mdeli ve işletim sistemi ne ?
1 - Root dosyalarına girip ana işletim sisteminden arama mesaj atma gibi iletişim paketlerini silmek ve 3 gün sonra geri yüklemek
2 - Telefonu söküp anten kısmını çıkartmak 3 gün sonra geri takmak
3 - Herhangi bir voip sisteminden çok cüzi bir kontör alıp durmadan otomatik aramaya alarak hattı meşgul etmek..
AKlıma geldikçe eklerim..
-
denedigim yaptıgım bır sey degıl sallıyorum
telefona ulasmada sıkıntı yoksa
o telefonu baska bir numaraya yönlendirsenız
yada telefonu gelen aramalara kısıtlama
-
kişi bilgileri mevcut ise, bir senaryo uydurarak sosyal muhendislik ile gsm operatörüne hattı geçici iptal etmesini söyleyebilirsiniz..
atıyorum ben şu kişiyim bilgilerim şunlar.. yurtdışındayım telefonum cüzdanım kredi kartım ve telefonum türkiyede çalındı.. acil hattımı iptal etmem lazım ben kredi kartlarımı iptal ettiririm.. gibisinden bir yol izlenebilir..
-
simkartını alsın 3 gün sonra çoçuğun göreceği yere koysun
2-) jammerla çoçuğun götünün dibinde dolaşsın
3-) telefonu çalsın ve başka birisine özür diletip verdirsin 3 gün sonra
-
Voip üzerinden sürekli arama yapmak mantıklı geldi.
Başka bilgisi olan varsa bekliyoruz.
-
ilümünati çok güzel örnekler vermiş.
android ise ve erişimi mümkünse gelen ve giden arama uygulamasının adını değiştirebilir.
veya eli hızlı ve yatkınsa cihazın içini açıp gsm antene müdahale edebilir.