Bir Çeşit Yabancı ( Rus Yada O Dil E Benzer Yazı ) Yazı Çevirisi..Daha Doğrusu Pc Virüsü
-
si e verificato un problema e windows e stato arrestato er impedire danni al computer.
se e la prima volta che appare la scherpata di errore relative all arresto come segue :
verificare che il compuyer non contenga virüs. Rimuovere tutti i dishci ridigi o i controller dei dishci sigidi di nuova installazione.
controller che il disco rigidi sia configurato correttamente e dotato degli appi riavviare computer
bilgisayarımda virüs vardı arkadaşlar neyse format atarım atarım derken bi gün kapandı ve bidaha hiç acılmadı kullanıcı yok filan dedi.. o gunden sonnra ntdrl eksik gib bir uyarında dolayı açılmadı.. format atmak istiyorum tam disk in mb lerini ayarlama yerine gelirken yani işte 37000 mb filan yazıyoruz ya o kısma gelirken bu hatayı veriyo ne demek istiyo anlamadım kısaca şunu şunu diyor diyen bi arkadaş varmı? yani illa bilgisayarcıyamı götüreyim.. -
google diyor ki bu italyanca ve
bir sorunla karşılaştı ve Windows'un bilgisayarınızdaki er zarar görmesini önlemek için kapatıldı var.
ve aşağıdaki gibi Scherp hata tutuklanmasına ilişkin gördüm ilk kez, eğer:
compuyer virüs içermez emin olun. Yeni bir kurulum tüm dishci Tekrar dishci sigidi veya denetleyici çıkarın.
sabit disk denetleyicisi düzgün yapılandırılmış olduğunu ve Appi ile bilgisayarı yeniden başlatın -
tamam kardeşim sağolasın.. aynı zamanda msn ne baksana :)
-
kardeş ubuntu yada pardus bul bas formatı c ye sonra windows ile tekrar format at ...selametle
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş ubuntu yada pardus bul bas formatı c ye sonra windows ile tekrar format at ...selametle
-----------------------------
tmam kardeşim o dediğn işletim sistemini net üzerinden bulursam dediiğini yapacapım tesekkurler :)