Bir Çocuk Vardı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    Bir çocuk dünyaya geldi sıcak temmuz günlerinden birinde.Zaman geçti ilk adımlarını atmaya başladı, bıraktı kendini koşmaya. İlkokul sıralarında amaçsız bir şekilde oturdu.Neydi, kimdi, hangi fıtrat üzerine yaratılmıştı? Ama o zamanlar bunları düşünecek zaman değildi. Ortaokul yıllarında sorgulamaya başladı bazı şeyleri.Önce dersleri sorguladı sonra okulu.Düşünmeye başladı etrafına baktı, birbiri anlamayan birsürü kafa vardı, birbirini hor gören birsürü ego vardı. Ona göre çok saçmaydı kavgalar, itişip kakışmalar, bağrışmalar.Sakin kafayla kelimelerin çözemeyeceği ne olabilirdi ki? Anlam veremedi. Arkadaşlarını sorguladı, çevresini sorguladı.Yapmacık insanları gördü midesi bulandı.Arkadaş/dost ayrımını yapmaya başladı.Adam gibi adam dediği bir babası vardı birde iki elin on parmağında biraz az dostu.Bir annesi vardı hayatın bütün kötülüğüne karşı saflığını koruyan, bir annesi vardı... Lise yıllarında işler daha da ilginç bir hal aldı.Olmaz dedirtecek derecede saçma arkadaşlıklara şahit yazıldı, çıkar ilişkisine saydı durdu.Egosunu hala tatmin edememiş öğretmenlerini kendi hayal cehenneminde yaktı yaktı diriltti.ilkokulda anlamına tam varamadığı aşkın lisede farkına vardı, varmaz olaydı.Içinde her saniye fırtınalar kopuyor, her geçen saniye alevler yükseliyordu. Ama kimseye anlatamadı. Sustu, içine attı bütün düşüncelerini.Çok değil 1 yıl sonra patlak verdi bünye, daha fazla kaldıramadı.Bekle dendi ona ne kadar süreceğini bilmeden bekle...Verilecek en kötü cevap değilmiydi bu ? Sonradan anladı bekle demenin hayır'ın kibar versiyonunun olduğunu, yine anlam veremedi. Zar zor boşvermeyi öğrenmeyi öğrendi. Ama eskisi gibi değildi sanki ne yapsa tat vermiyor hiçbir şeyden zevk almıyordu hep bir şey eksikti. O... Ya da eksik olan o muydu yoksa onun ondaki yansımasımı, sonradan farkına vardı her şeyin, sustu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yazı Duygu Yüklü, Sunduğun Kesitte Kendimi Buldum Ama Paragraflara Ayırsaydın, Giriş Gelişme Sonuç Gibi, Benim Her Kelimeye Büyük Harf Atma Huyum Var, Seninde Bir Kusurun Bu.... En Azından Kelimelerin Baş Harfini Büyük Yapmıyorsun Benim Gibi...

Yazını Düzenleyebilirsen Daha Okunaklı Olacaktır... Güzel Bir Yazı Okudum Ve Beğendim...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    bende dikkat ederim hocam ama telden yazıyorum olmuyor lanet şeyde teşekkürler bu arada DeadSoul tarafından 07/Oca/13 01:51 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tharibat murdilerini kapılarını edebiyata aralıyor No:3 ...

Ama beğendim murid :)

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Tharibat murdilerini kapılarını edebiyata aralıyor No:3 ...

Ama beğendim murid :)

Eyvallah hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

giriş cümlesini okuduktan sonra aşk nerde çıkıcak diye meraklanmıştım :} Giriş sonucu belli etmiş zaten kalemini geliştirmen dileği ile ancak şunuda belirteyim kaleminin yalın oluşu bence gayet güzel...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

parmaklarına sağlık :) sanki karakter bendim 

Memento Mori
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

giriş cümlesini okuduktan sonra aşk nerde çıkıcak diye meraklanmıştım :} Giriş sonucu belli etmiş zaten kalemini geliştirmen dileği ile ancak şunuda belirteyim kaleminin yalın oluşu bence gayet güzel...

Eyvallah hocam, arada bir karalamalar yaparım aklıma bir şeyler geldikçe bu da onlardan biriydi işte yazı zamanla gelişir sanırım.

@Reskam : Saolasın hocam teşekkür ettim.

DeadSoul tarafından 07/Oca/13 21:26 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hocam normalde okurum ama sınav haftasındayız

özet geçiver bi zahmet :D

Toplam Hit: 1169 Toplam Mesaj: 9