Bir Daha Oturursam Kalkmam!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Dünkü genel kurul toplantısında başbakan ve hükümet üyelerinin hiçbirinin kabine sıralarında oturmadığını gördüğü için eylem yapan Kamer Genç başbakanın koltuğuna neden oturduğunu İNTERNETHABER’e anlattı.  

MİLYONLARIN KADERİ KONUŞULURKEN BAŞBAKAN YOK

Genç, “Orada çok ciddi şeyler konuşuyoruz. Ciddi bir yasama faaliyeti yapıyoruz. Sosyal güvenlik gibi çok önemli bir kanun görüşülürken bile, milyonların kaderi ile ilgili karar alırken bile ne sayın Başbakan ve ne kabine üyelerinden birisi gelip oraya oturuyor. Eğer yine kabine sıralarını boş görürsem gider otururum,  ama bu kez kalkmam” dedi.

BİR DAHA OTURURSAM KALKMAM

Kamer Genç dünkü eylemi sırasında en rahatsız olduğu konunun ‘görüşülmekte olan yasayla ilgisi olmayan Nimet Çubukçu’nun kabine sırasına oturup hükümeti temsil etmesi’ olduğunu söyledi. Genç sözlerine şöyle devam etti: "Çubukçu o yasayla ilgili bir tek kelime bilmiyordu. Muhtemelen hiç okumamıştı bile. Ben itiraz edince Çubukçu oradan kalkıp gitti. Binali Yıldırım geldi. Ama o da komisyon sırasına oturdu. Başbakan ve bakanlara ayrılan bölümde niye kimse yoktu? Ben de gidip bu olayı göstermek için başbakan koltuğuna oturdum. Eğer bundan sonraki yasama faaliyetlerinde de hükümet gerekli ilgiyi göstermezse, o sıraları boş bırakırlarsa yine gider otururum ve bir daha da kalkmam.”

BAŞBAKAN’IN KOLTUĞUNA OTURMANIN CEZASI

İç tüzüğü çok iyi bildiğini, başbakanın koltuğuna oturmasının herhangi bir cezası ya da yaptırımı olmadığını söyleyen Kamer Genç “dün otururken Ak Partililer laf attılar. ‘Oraya seçimle gelinir’ dediler. Ben de seçimle geldim. Bu yetmezse bir dahaki seçimde daha fazla oyla gelirim ve o koltuğa otururum.' dedi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    kaynak : internet haber :P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

DEVSIRME bunu yazdı:
    -----------------------------
    kaynak : internet haber :P
    -----------------------------

Heee 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    Adam tek kişilik dev MUHALEFET
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    haklı adam ama kimse bi taraflarına bile sallamıyo .l
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

esprilerini severim.

yanınızda kim vardı otelde ? diye ısrarla soran gazeteciye anan vardı demişti :))

birde meşhur çiçek sulama uzmanıdır kendileri.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Tamer Gençe Biri Şunu İletsin Bir Zahmet;

KALKMIŞA OTURMAK İYİ OLMAZ :)

Toplam Hit: 1652 Toplam Mesaj: 7