folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bir Dairede Max Kaç Adet İnternet Bağlantısı Olabilir?

Bir Dairede Max Kaç Adet İnternet Bağlantısı Olabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Müritler soru basit. Yeni taşındığım dairede tahattütlü yalın internet bulunmakta. Benim internet de tahattütlü bu yüzden mecburen ben de nakil talimatı verdim bugün. Şimdi birkaç enteresan kafa ciddi bir şekilde sorun çıkar olmaz gibisinden kem küm ediyor. Nedir bunun aslı astarı bileniniz var mıdır?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

bi limiti yok, ama apartmanın girişinden senin dairene gelen telefon kablosu muhtemelen bi tanedir yeni kablo çekmen gerekebilir

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    nurulmac11 bunu yazdı

bi limiti yok, ama apartmanın girişinden senin dairene gelen telefon kablosu muhtemelen bi tanedir yeni kablo çekmen gerekebilir

Aynen ben de o yüzden yarın için kablo almayı düşündüm bağlantı yapmaya geldiklerinde bağlamak için. Sanırım yoğun şikayetlerden dolayı nakil işlerinin öncelik sırasını değişmişler. Max 2 gün içinde bağlantı sağlayacaklarını iddia ettiler.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 691 Toplam Mesaj: 3