Bir Denemede Bende Wallpaper Bakın Bakalım Nasıl Olmuş
-

bu ilk çalışmam cool adında bır prg ile tasarladım yapana kadar burnum kanadı :) ona göre bakın
-
Hımm bayaa güsel bence.Eline sağlık güzel olmuş, yanlıs benden o kdr sanatsal bir acıklama bekleme iyi işte :)
-
hocam emegıne sağlık ben pek anlama boole photo ıslerınden ama hocam tahrıbat yazısı cok zor okunyo bıras koyulastırsan ıyı olmasmı hocam
-
ILKER06 bunu yazdı:
hocam emegıne sağlık ben pek anlama boole photo ıslerınden ama hocam tahrıbat yazısı cok zor okunyo bıras koyulastırsan ıyı olmasmı hocam
Valla hocam bunu animasyon gif olarak tasarladım yani tahribat yazısı aslında sürekli yanıyor ama buraya jpg olarak koymuştum eleştiriler güzel yönde çok saolun birazdan animasyon gif versiyonunuda atacagım orda daha bir eksantirik duruyor cayır cayır yanıyor yani tahribat yazısı :)
-

Aha buda animasyon hali bu prg yı keşif edeli daha 30 dk oldu bayagı guzel bıseymıs öğrenmek isteyenlere yardımcı olabilirim :) http://img33.imageshack.us/img33/8021/tahribat6ys.gif
-
sanırım rüzgarı biraz şiddetli estirmişiz birde arka fonu tamamen siyah yapsam daha iyi olacak sanırım yıldırımında yönünü değiştirmeliyim durun lan bu hevesle bayağı bişeyler çıkaracağım az bekleyin :)
-
kardeşim yazıları biraz daha okuna bilir yaparsan birazda yavaş dalgalandırırsan ii olur gibi çalışmaya devam:)
-
siyah abi güzel omuş yaw sen bu işide bilion galiba?
-
Yazilarin icine biraz daha kucuk harflerle gene ayni seyi yaz bu sefer siyah kullan daha bi guzel gozukur
Eline saglik bu arada :)
-
amele_2 bunu yazdı:
siyah abi güzel omuş yaw sen bu işide bilion galiba?
Eyvallah babacan :) yok be bildiğimizden değil can sıkıntısından uraşıyoruz işte eminim sen daha iyisini yaparsın programı inndir.com dan indire bilirsin biraz kurcaladınmı güzel şeyler çıkıyor ortalığa :)