Bir Dizi Vardı
-
Heralde bir 15 yıl önce falan yayınlanıyordu tv'de. İnsanlar kertenkele mi doğuruyordu, kertenkelelerden hamile mi kalıyordu, ketenkele şekline mi dönüyordu neydi öyle bir şeydi. Bilen var mı?
-
Söylediğine göre iğrenç bir şeye benziyor. Boşver hiç izleme
-
Visitors dizisini mi diyorsun?Dünyaya yılanımsı,kertenkele şeklinde uzaylılar insan görünümünde iniyorlar be barışçış yollarla geldiklerini belirtiyorlar.Olaylar gelişir... :)
1.sezon sonunda kızın teki uzaylıdan hamile kalıp garip bir yaratık doğuruyordu.
2009 senesinde bu olaylarla pek ilgisi olmayan bir yeni çevrimi ortalıkta fink atmaya başladı,2011 Ocak'ta 2.sezonu yayınlanacak.
-
İğrenç değil de bayağı fantastik bir şeydi. 92 - 93 yılında yayınlanmış olabilir.
-
e.t.
-
WilliamWallace bunu yazdı:
-----------------------------Visitors dizisini mi diyorsun?Dünyaya yılanımsı,kertenkele şeklinde uzaylılar insan görünümünde iniyorlar be barışçış yollarla geldiklerini belirtiyorlar.Olaylar gelişir... :)
1.sezon sonunda kızın teki uzaylıdan hamile kalıp garip bir yaratık doğuruyordu.
2009 senesinde bu olaylarla pek ilgisi olmayan bir yeni çevrimi ortalıkta fink atmaya başladı,2011 Ocak'ta 2.sezonu yayınlanacak.
-----------------------------Uzaylı öğesi hatırlamıyorum ama belki de odur.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
İğrenç değil de bayağı fantastik bir şeydi. 92 - 93 yılında yayınlanmış olabilir.
----------------------------- -
Eğer o dizi v ise torrentten indirebilirsin.
tv-vault.me
Bu iste eski dizilerin verildiği bir site. Baktım v diye. Hatta adresi: http://tv-vault.me/torrents.php?id=322
-
WilliamWallace bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------http://www.imdb.com/title/tt0086822/
-----------------------------Emin değilim ama bu olabilir, birkaç bölüm izlersem anlarım, teşekkürler.
edit: torrentten indirme yapmıyorum ama ilgin için sana da teşekkür ederim diamonique.