folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bir Exe Yi Ve Bir Dll Yi Birlştirmek [İstek]

Bir Exe Yi Ve Bir Dll Yi Birlştirmek [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    müridler python ile küçük bişe yazdım, exe ye çevirdim ama 1 exe dosyası birde 2mb lik dll dosyası çıkartıyor. dll yi silincede exe çalışmıyor. bu iki dosyayı birleştirebilirmiyim?

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    abartma lem cevap veren yok işte. bu arada gtalk veya msn'e gir

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

thinstall 'ı bi araştır derim... portable program yaparken kullanılır senin dediğinde işe yarar..

bide ismini unuttugum bi pro vardı.. ben dediğin bu tarz bi programı NSIS ile bile yapardım..

hatta NSIS'ı geç WinRAR'ın sfx özelliği ile bile yaparsın bunu 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Exe uzantılı dosya ile dll uzantılı dosya birleşirmi heç exe çalışması için gerekli verileri sağlıyor diye biliyorum yanıltmak gibi olmasın :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

WooPeRHacK bunu yazdı:
    -----------------------------
    Exe uzantılı dosya ile dll uzantılı dosya birleşirmi heç exe çalışması için gerekli verileri sağlıyor diye biliyorum yanıltmak gibi olmasın :)
    -----------------------------

birleşirmi heç die bişi yok. bunu yapan programlar mevcut. şimdi adı aklıma geldi Pebundle ... 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
Toplam Hit: 993 Toplam Mesaj: 5