Bir FİKİR
-
Arkadaşlar ben Türk anasına yaptığı ağır hakaretlerden sonra birini hacklemem şart oldu.Arkadaşlarla çok uğrşatık ama olmuoyr. Adam ı başka msnlerime ekliyorum ama adam ben olduğmu anlıyor. Fake'de yemez. Adama hack ve securtiy konusnda bildiği herşeyi ben öğrettim. İşi düşünce kardşe tik, abiydik işi bitince bastardlık yaptı. Bir yol bulun ben buna nasıl virüs yedirebilirim*<
-
güzel kardeşim eğer bu kişi mIRC'de falan takılıyosa ve sen bu şahsın nickini biliyosan karı nickiyle gir baya bi muhabbet et sonra işte msn'ne ekle sonra zip'in içinde bu benim resmim diye yolla trojan'ı.
yada msnden yeni bi mail al karı ismiyle al ama o seni ekler sonra işte ekledikten sonra gerisi sana kalmış.!
bol şans..!
-
neonazi bunu yazdı:
güzel kardeşim sen o adresi bana ver ben anasını sikiyim yada sana bi program atayım onunla istediğin herşeyi yaparsın.ama önce karşı tarafa programı yedirmen gerek
kardeş burası paylaşma yeridir o programı bize de söylermisin ? nerden indirilbleceğini vye rapidshare'yefirek link verebilrisn bize -
PacoRabanne bunu yazdı:
güzel kardeşim eğer bu kişi mIRC'de falan takılıyosa ve sen bu şahsın nickini biliyosan karı nickiyle gir baya bi muhabbet et sonra işte msn'ne ekle sonra zip'in içinde bu benim resmim diye yolla trojan'ı.
yada msnden yeni bi mail al karı ismiyle al ama o seni ekler sonra işte ekledikten sonra gerisi sana kalmış.!
bol şans..!
İşte denedim onu, karı msniyle adam yemedi.Dedimki ben erotik fimlerde oynuyorum dedim.Sana bir filmimi yollıymım dedim.Adam yemedi.Anladı.Ulan bir msn hackj için düştüğümüz hale bak -
icon u değiştirmeyi denedinmi
Toplam Hit: 11225 Toplam Mesaj: 5