Bir Fikri Hayata Geçirirken, Fikir Güvenliği [?]
-
Merhaba dostlar,
Bir projem var. Bir sektörün aklını başından alacak bir proje. Ama bir o kadar da basit, ve kolay yapılabilecek bir proje.
İlk etapta şunu düşündüm, bu fikri hayata geçirirken kendime rakip olarak 3 farklı tasarım ve yapıyla kendime rakipler yaratayım.
Ama sonrasında, sektörün ileri gelenleri parayı koyar daha ileri giderse diye soru işaretleri var kafamda.
Benim yaptığım ilk olduğu için ve uzmanlık alanım olduğu için tabii ki en iyisi olacak. Kısa sürede üye toplayıp, herkesden ilerde olacağım.
Ama sektörün devleri ile nasıl savaşırım bilmiyorum. Kendime rakip yaratma gibi, nasıl stratejiler izlenebilir ?
Tescil vs. konularına girmeyelim. Tescile uygun değil.
Teşekkürler.
-
Viral reklam
Community
Bi de ergenuslara cool görünen herşey tutar hocam bence
Ha tabi bunların en üstünde iyi hizmet, kullanıcı memnuniyeti...
Kendi görüşüm tabi, en ufak bir tecrübem yok konuyu takip ediyorum :)
-
-
Hocam eğer fikrine güveniyorsan ki giveniyorsun yapman gereken tescillenebilecek bir formata çevirmen aksi halde büyükbaşlar ile mücadele etmen kolay olmayacak. Hangi sektörde olduğunu bilmiyorum fakat para gibi bir güç karşında durmak pek zor. 2013 te bi'koşu getir adında bi iş yaptım kendi kafamdan sıfır sermaye. Şuanda piyasada Getir başı çekiyor. Çok çok önce yapmama rağmen büyükbaş tarafından güzelce ezildim. Tescil işi önemli