folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Film Arıyorum Yardımlarınızı Bekliyorum!

Bir Film Arıyorum Yardımlarınızı Bekliyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

hocam bi film vardı eskilerden yabancı şimdi filmin özelliklerinden bahsediyim ; yabancı , sarı saçlı bi adam vardı hafif kel ve uzun saçları olan kalıplı, onun bi çocuğu vardı , ve adamı kaçırıyolardı bi yere kapatıyolardı bitanede doktor felan vardı ona işte senden nefret ediyorum diyen oğlunun videosunu izletiyolardı, sonra bu adamın çocuğu arkadaşlarıyla toplanıp babasını kurtarıyodu, hatta demir çitlerin altını kazıyolardı sonra kazdıkları yere bi çadır serip ellerindeki su fışkırtan tabancalarla ıslatıolardı , babasını kaçırırkende babasıda bi silah bırakıyodu içerde kaçıranların yanına kendini imha ediyodu felan silah:) , valla filmi hatırlıom neler olduğunuda ama isim yok hafızada bi yardımcı olurmusunuz şimdiden thank you :D

edit: hatta kaçırdıkları adamın kafasını doktor X işareti yapıp sonra matkapla felan delecekti :)

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    bende filmi hatırladımda ismini bilmiyorum :F

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende filmi hatırladımda ismini bilmiyorum :F
    -----------------------------

hatırladın ama ismi hatırlamamışın :)

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The Secret Agent Club (1996)

http://www.imdb.com/title/tt0117581/

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
Toplam Hit: 819 Toplam Mesaj: 4