Bir Firmaya Hediye Ne Götürülür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    arkadaşlar kayserili bir firma ile bayilik için bayramdan sonra görüşmeye gitmeyi planlıyoruz fakat hediyede götürmek istiyorum hediye ne gider bi türlü bişe bulamadım ? fikirlerinizi almak istiyorum

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Sende kayseriliysen pastırma götür :) veya geldiğin memleketin neyi meşhursa onu götür :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Kalem takımı olabilir , veya güzel bi duvar saati .. Duvara asması için güzel bi tablo vs.

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    arkadaşın dedigi gibi tablo, şekil kalem pahalı bişeyler ama yani veya kalem takımı o mürekkepliler warya iki tane, bir çelenk yaptırırsın veya bunun gibi şeyler

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    en uygunu tablo gibi duruyor ama vazo gibi bi zımbırtıda olabilir

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    hoca boyle halı seklinde tablolar falan oluyo ya onlardan guzel bitane bul gotur ..Bu halılardan Atatürk resmi vardı onu goturursen cok guzel bi hediye olur..Yada normal bi tablo goturebilirsin... oda olmadı tatlı seker pasta borek tarzı seyler goturr  :D bulustugunuzda yersiniz.
Toplam Hit: 1748 Toplam Mesaj: 6