Bir Fon Müziği Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Böyle arkadan bebek aglama sesiyle birlikte esrarengız bır ses gelıodu

Eskiden site hackledıklerınde index de koyuyolardı hack ıslerıyle ugrasanlar muhakkak hatrlar

ben bu muzıgı bı sıtenın hacklenmesınde gormustum beyaz arka planlı ortada bı cocuk sus ısaretı yapıo arkada o muzık  kac senedır arıyorum  bulamadım en son jeff hardy mı ne smack down da o yenıldgı zaman calmıstı flash da delı oldum bulamadım o muzıgı kım hatrlayablr tahmınlerınızıde paylasırsanız sevınırım selam ve dua ile :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

yahu bari bumu böyle birşeymı dıye bı cvp yazın beyler bulamıorm delı olcm be

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 748 Toplam Mesaj: 2