Bir Foruma Flood Saldırısı Yapsam Başım Belaya Girer Mi?
-
Uyuz olduğum bir forum var. Haksız şekilde banlandım. Admin olacak herif, sırf arkadaşı istedi diye beni banladı..Normalde forum üyelikleri kapalı.Fakat ben daha önce bir fake acount almıştım.
Şimdi, bildiğim kadarıyla. Ip, mac adreslerimiz vs..her birşey siteler tarafından kayıt altında tutuluyor.Her halükarda adresimi bulabilirler.Kanuni yönden yaptırımı var mıdır?
Not, asp forumu.ve makro programı ile flood yapmayı düşünüyorum.
-
burasimi yoksa :)
flood saldirisi yapicaksin birkac saat site devre disi olucak sorna ?
eger burasiysa rene ne yapar ne eder bulur seni
-
Flood olayı hiçbir işe yaramaz. Mesajları silmek teş tuşla. Trolluk yapmanı tavsiye ederim. Gir ortaya garip konular at. Milleti birbirine sok.
-
Olabilir.Kendini gizlemeyi başarırsan sorun olmaz veya botnet servisi kullanırsan ip'ler farklı sağlayıcılardan gelirse seni tespit ettiremez. Veyahut bir laptop ile wireless bağlantısı olan bir yerde bu işlemi yaparsan sorun olmaz.
-
trollükle uğraşılmaz.maksat sadece tepki vermek olsun...yarın forumu açan herkes hep aynı başlıkları görse yeter.maksat, çökertmek falan değil.
-
ya sittiri boqtan bi forum sitesi 3 5 saat saldırı nedenıyle kapalı kalsa kendını yırtsa da en iyi avukatla da işe girse ( ki yapmaz kım uğraşır para harcar bırr dava en az ıkı yıla bıtıyor....) bile bi halt edemez. ancek gıdıpte mynet google gibi yerı kapatırsan o sıkıntı . (ki kapatamazsın) flood saldırısı yap bence olabılır. bir zamanlaar neydı adı ya hatırlayamadım siyah ıkonlu bir programdı nese üç beş zombi aracılığı ile ufak forumları kapatabılıyorduk. ii bi şeyle saldıır ( ki hackercılık oynamayı bırakalı 5 sene oldu ne alemde durum bılmıyorum da nese .) ve oturupta tek bilgisayardan kasmaya çalışma tvasiyelerım bunlar...........
-
Git İnternete Denyoyla Aban
3-4 Masadan İşte.
-
şuradaki sisteme floodtur başka bişeydir güzel bişey yapmamı sağlayanın yöntemini öğretenin 40 yıl kölesi olurum
site benim de aynı sistemde olan bi yer var aynı script oraya dalmak istiyorum
denyo işler mi acaba? twitter tarzı bi yer
açıkkaynak script - http://sharetronix.com/opensource/
deneme amaçlı benim adrese de abartmadan saldırabilirsiniz =)
-
ups :S