folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir Fotoğraf Ortalığı Karıştırdı

Bir Fotoğraf Ortalığı Karıştırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Ankara’da Büyükşehir belediye başkanlığı için yaşanan seçim yarışı adeta savaşa döndü. Bugün Sabah Gazetesi’nin Ankara ekinde manşetten bir fotoğraf yayınlandı ve ortalık karıştı. Fotoğraf Beypazarı’nın görüntüsünün arka fona yerleştirilerek, Beypazarı çöplüğünden çekilen bir görüntüydü. Beypazarı’nın aslında iyi yönetilmediği, çöp içinde olduğu ve susuzluk çektiği eleştirilerinin yapıldığı şeklindeki haberin mevcut Beypazarı Belediye Başkanı ve MHP Ankara Anakent belediye başkanı Mansur Yavaş’ı hedef aldığı ve ‘kasıtlı’ bir haber olduğu ileri sürüldü.

BEDAVA DAĞITILDI
    Gazetenin Ankara’nın tren garları, otobüs durakları ve metro istasyonlarında bedava dağıtıldığı ve bedava dağıtılan bu gazetelerin parasının da Melih Gökçek tarafından ödendiği ileri sürüldü. Bunun üzerine hem Mansur Yavaş hem de Beypazarı Belediye başkanlığı açıklama yaparak, Gökçek’i ve Sabah Gazetesi’ni suçladılar.

BEYPAZARILILARDAN TEPKİ
    Sabah Gazetesinin Ankara ekinde yayınlanan “İşte Beypazarı” başlıklı haber üzerine Belediye’den yapılan açıklamada, haberin Beypazarılılardan büyük tepki aldığı belirtilerek, “Beypazarı’nın kamuoyundaki örnek ilçe imajını zedelemek amacıyla yapılan asılsız bir haberdir. Sabah Gazetesinin Ankara’nın en yoğun bölgeleri olan metro durakları, Tunalı Hilmi Caddesi, Ulus ve Halk ekmek satış noktalarında ücretsiz olarak dağıtılması karalama haberinin planlı olarak yapıldığı iddialarını güçlendirdi” denildi.

HANİ ÇÖPÜ BİLE TURİSTİKTİ?
    Aynı gazetede 2007 yılında çıkan “Beypazarı’nın Çöplüğü Bile Turist Çekiyor” başlıklı haberi hatırlatan Beypazarı Belediyesi yetkilileri, iki haber arasındaki çelişkiye dikkat çekti. Beypazarı Kültürünü ve Turizmini Geliştirme, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yaşar Kurtuluş da; basın duyurusuyla haberi kınadıklarını belirterek, ilçeleri ve Belediye Başkanları Mansur Yavaş ile gurur duyduklarının söyledi.

KATI ATIK PROJESİ
    Öte yandan İller Bankası’ndan yapılan açıklamada, 2007 yılında Beypazarı Belediyesi tarafından başvurusu yapılan Katı Atık Bertaraf Tesisinin proje çalışması üç ay içerisinde teslim edilerek, yapımına başlanılacağı belirtildi. Beypazarı Belediyesi’nin Türkiye’de düzenli depolama için çalışmalara başlayan nadir belediyelerden biri olduğunu söyleyen İller Bankası yetkilileri 3225 Belediye’den sadece 34 Belediyenin katı atık bertaraf tesisi olduğu bunların çoğunun da Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirttiler. Proje kapsamında şimdiki vahşi depolama alanın da rehabilite çalışmasının yapılarak kullanıma kazandırılabileceğine değinen yetkililer Beypazarı Belediyesi’nin konuya hassasiyetle yaklaştığının altını çizdiler.

YAVAŞ : “ASILSIZ VE KASITLI”
    MHP Ankara Büyükşehir belediye Başkan adayı ve Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş da bir açıklama yaptı. “Bizim Beypazarı’nda neler yaptığımız, Beypazarı’nı nereden nereye getirdiğimiz herkesin malûmudur.
    Bu tür yazılar beni yıpratmaktan çok Beypazarı’nda gelen turistlere emeğiyle ürettiği ürünleri satan kadınlarımızın zararına olmaktadır” diyen Başkan Yavaş, şunları söyledi:

SİPARİŞ HABER
    “Bu haberin ne maksatla “yaptırıldığı”, “sipariş edildiği” çok açık. Ankara’daki yarışın nasıl sonuçlanacağını, bizim gibi, bu haberi “yaptıranlar” da görüyor artık. Ankara’yı tapulu arazisi zanneden “ben yaptım, oldu” zihniyeti, yolun sonunu gördü. Artık, Ankaralıları “beni seçmezseniz, o seçilir” sopasıyla korkutamayacağını anladı.

KENDİ KOKUNA BAK
    Beypazarı’nda “koku” arayanların oturdukları koltuklardan, üstlerinden başlarından yükselen kokuyu bütün Ankaralılar biliyor; Beypazarı’ndaki dönüşümü “makyaj” diye hafife almaya cüret edenler, dökülen makyajlarına dönüp bakamıyorlar bile.

ÇAMURDA DEBELENENLER
    Bizim çamurla işimiz yok. Çamurun içinde debelenenler, etraflarını saran, üzerlerine bulaşan çamurdan bir avuç da bize atmaya çalışıyorlar. Ama onlar da biliyor ki, bizim geçmişimizde çamurdan eser yok; üstümüz, başımız temiz. Sağa, sola atarak kendi çamurlarını temizleyemezler.

SALDIRI SÜRECEK
    Bu tür saldırıların çirkinleşerek devam edeceğini biliyoruz. Aldığımız haberlere göre birilerini birtakım menfaatlerle TV’lere çıkarıp saldırılarını sürdürecekler. Ancak biz uslubumuz asla bozmayacağız.”

-----------------------------------------------------------------------------------

şu melih gökçek kadar çirkef bi siyasetçi görmedim.adam işin bokunu çıkardı iyice.karayalçın gelmesin bana oy verin diyor, mhp bana borçlu bana oy verin diyor şimdi de beypazarında çöp var bana oy verin diyor. işte melihin projeleri :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Sabah bir tarafından vazgeçmiş belli.

O kadar reklam yapıyorlar birde olaya bakın ya. 

Hepsi birbirine bok atarak üste çıkmaya çalışıyor kimsenin birşey yaptığı yok. 

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ya tamam bok atıyosun da niye beypazarına atıyon orda milletin geçim kaynağı turizm.muhtemelen bu gazetenin parasını da belediye bütçesinden ödemiştir.

adam internetteki haber sitelerine reklam veriyo bunların parası nerden çıkıyo Allah bilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Mansur Yavaş Gibi Bi Adama Bok Atıyolar Gidin Beypazarını Görün kodumn Yalaka Gazetesi Mansur Yavaş Kötü i.melih iyi Demi ? Olaya Bakarmısın ya Adamlar Ama Çok Zeki Tebrik etmek Lazım Şimdi Melihi Ankarada Hangi Oylar Başkan Yapıyordu Önceden Mhp Tabanlı Ailelerin Oyları Baktılar Mhpde İddalı Bir Aday koydu Şimdi Ne Olacak Melihin Oylar Gidecel ve Bu Yavşak Medya Ne Yapacak Mansur Yavaşa Çamur Atacak Ama Bence Boşuna Yoruluyor Bütün Ankara Biliyor i.melih Ve Mansur Yavaş Arasındaki Farkı.

De Get Yalan Dünya...
Toplam Hit: 1678 Toplam Mesaj: 4