Bir Haber Sitesi Açmak İstiyorum
-
S.a beyler aklıma az önce düştü, iş yerinde pcde boş boş oturuyorum bir haber sitesi açıyım hem oyalanıyım hemde yan gelir olur dedim elimde güzel bi domainde var 1 sene önce almıştım ne dersiniz yapsammıki? kopya haber olacak elbette ama haberinde kopyası olmaz gibi bence. misal "gazzede bombalı saldırı" bunu o içerikden devşirerek anlatılmak isteneni farklı bir yollada aktarabilirim eğer sorun olursa fotoyuda aynen alırım mecbur nası olur sizce resmi bir dava falan açılırmı son zamanlarda yasaklandı vs. diyolardı ama millet takmıyo gibi birde, her ay düzenli para yatırılıp seosu cartı curtu yaptırılırsa adsenseden tahmini ne kadar getirir?
-
kopya haberleri özgünleştirirsen 7-8k hitle baya birşeyler kaldırırsın.Arkadaşımın babasının yerel bir gazetesi var onlar firmalardanda filan reklam alıyodu.7k filan diyodu adsense yerel reklam filan herşeyin başında bir şeye emek veriyorsan ama hakkıyla,onun karşılığını bulursun.
Script veya tema noktasında yardımcı olabilirim onuda belirteyim hadi selametle;
Domaini pm atarmısın merak ettim iş yaparmı
-
Genel haber sitesi çok var hocam ama tabii verilen emek ile tutabilir çok kazanmak istiyosan ve sermayen varsa ajansların bültenlerine kayıt ol paralı yani.. Haberler gelsin sana daha hızlı ve daha fazla kazanabilirsin veya farklı sitelerdeki içerikleri özgün olarak girebilir veyahut spinnleme botlarla çektirerek spinnletip botla ekletebilirsin.. Copy paste zaten iş yapmaz.Resim olayında çok sorun olcağını bende sanmıyorum..Adsenseden net konuşamıyorum tekil hit ve tıklama oranına göre değişir fakat tema çok çok önemli..
-
Hocam nereden bakarsan bak iyi bir haber sitesi için en az 7-8 kişilik bir ekibin olmalı. Bir kısım sürekli tv' ları diğer kısım ise farklı haber sitelerini takip etmeli ki en güncel haberleri bulup diğer sitelerden önce sitenize ekleyesiniz.
Bu şekilde de google 'da sürekli üst sıralara çıkabilmeniz için milliyet, hürriyet ve posta gibi sitelerin var olduğunu sayarsak çok iyi bir sermaye gerekecek.
" Beni Google ırgalamaz, markalaşmak istiyorum, gelen ziyaretçi Google' dan değil de direkt adresimi yazarak girsin " derseniz bunun için de reklamınızı çok iyi yapmanız gerekmektedir. Bu da herkesin bildiği gibi daha fazla sermaye gerektiriyor.
Ve son olarak her gün büyük bir hevesle haber sitesi açıp bir hafta sonra ilgilenmeyenlerin sayısı oldukça fazla hocam.
Yani benim size tavsiyem, buna vakit ve para harcıyacağınıza kendinize hobileriniz ve ya ilgi alanlarınız ile ilgili bir blog açıp yatırımlarınızı oraya yapmanız. Bu daha sağlıklı olacaktır.
-
acacaksan yerel haber sitesi ac, rekabet dusuk takipci yuksek olur.
genele girme o kadar cok haber sitesi varki seninkinin esamesi okunmaz , kaybolur gidersin