folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir İsviçre Vatandaşı; “Türk Milli Marşını Ayakta Dinlenir.”Demişti Hatırlarsanız

Bir İsviçre Vatandaşı; “Türk Milli Marşını Ayakta Dinlenir.”Demişti Hatırlarsanız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Alman ZDF Televizyonun da Thomas Gottschik in sunduğu bir yarışma programına yarışmak üzere başvuran İsviçre vatandaşı Michael Sauser 188 ülkenin Milli Marşını notasıyla birlikte söyleye bileceğini iddia etti. Yarışma isteği kabul edildi ve yarışma günü Jüri’nin seçtiği beş ülkenin Milli Marşı’nın okunması kararlaştırıldı, Milli Marşları okunacak ülkeler sırayla Çin, Mısır, Tayland, Bosna Hersek ve Türkiye idi.

Michael  Sauser, ilk dört ülkenin Milli Marşını başarıyla okuyunca jüri yeterli bularak yarışmayı kazandığını söyledi ve Türk Milli Marşı’nın okunmasına gerek olmadığını söyledi, Ancak Michael  Sauser “ Hayır mademki Türk Bayrağını da seçtiniz Türk Milli Marşını da söylemek istiyorum ” dedi. ( Tabiî ki kendi diliyle ) Bunun üzerine jüri ve yapımcı kabul etmek zorunda kaldı, Orkestra hazırlandığın da Michael  Sauser “ Türk Milli Marşı ayakta dinlenir salondakilerin ayağa kalkmasını rica ediyorum ” dedi. ( Kendi diliyle ) Katılımcıların şaşkın davranışları biraz sonra Michael  Sauser’ un ricasını yerine getirmeye dönüştü ve Michael  Sauser o güzel aksanıyla Türk Milli Marşı’nı muhteşem şekilde icra etti.

İşte bir tarafta  Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerini ortadan kaldıran işbirlikçiler, onların bu tutumlarını; “ Adam sende biz mi kurtaracağız bu memleketi ” aymazlığıyla geçiştiren güruh,

Diğer tarafta Michael  Sauser

http://www.orhanguzel.com.tr/istiklal.asp michael in istiklal marsımızı okudugu an

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
     ilginç ve ,iç burkan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

İnanılmaz duygulandım ve gururlandım işte arkadaşlar her zaman dediğim gibi bu toprakların kıymetini bilmiyoruz...!!!

Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı!
    Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
    Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
    Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

YA SIRF ŞU YUKARDAKİ KITALARI OKUYUNCA İNSANIN AĞLAYASI GELİYO!!!!!!!

BU İSTİKLAL MARŞIMIZI HERGÜN BİR KEZ DAHA OKUMALIYIZ VE ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİNİ..!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
    Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
    Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
    Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
    Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    DkN'nin verdiği link sanırım artık kırık..İzlemeyenler olabilir düşüncesiyle konuyu hortlatıyım video linki http://www.youtube.com/watch?v=CQWuZB1zFe0

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 1539 Toplam Mesaj: 5