folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bir Kablo Satın Almam Lazım, Hangisi Olması Gerektiğini Bilmiyorum.

Bir Kablo Satın Almam Lazım, Hangisi Olması Gerektiğini Bilmiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar,

Western Digital, 320 GB, 2.5 harici harddiskim var. Cihaz ile verilen USb kablosunun bir tarafında (harddiske giren kısım) tek uç, diğer tarafında ise; (pc'ye giren  USB) 2 uç bulunmakta. normalde, bu 2 uçtan birini, (kalın, yani kökünden diğer kablonun çıktığı uç) pc'ye taktığımda da kullanabiliyordum. fakat kablo arızalanmış sanırım, yenisini almak istiyorum.

birçok tekli kablo denetim nokia'nın data kablosu çalıştırdı bi ara. hangi kabloyu almam gerekiyor, model, marka falan filan, yardımcı olur musunuz?

hatta, eğer gittigidiyor ya da başka bir alışveriş sitesinden link verirseniz hemen satın alacağım, ilgileneceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum..

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

o kablo standarttır ve hemen hemen her bilgisayarcıda vardır.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Bimeks, Teknosa falan gibi bi yerden aldıysan, bir iki serzenişle belki yenisini verirler. Şu şikayet olayı çıktı çıkalı çok hassaslar vallahi..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------

o kablo standarttır ve hemen hemen her bilgisayarcıda vardır.

hepsiburada da filan vardır o halde?

not: standart bir kablo olduğunun farkındayım ama, gerçekten çok sayıda kablo denedim, ışığını yakmak dışında bi işe yaramadılar, o nedenle alamıyorum. kendi kablosu çalıştırıyor..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

aha  aynı markanın bende 1Tb lığı vardı  aynı sorun  hadi geçmiş olsun  HDD uçmuş servise  gönder.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://img339.imageshack.us/img339/338/dsc03267y.jpg

aradigin bu kablodan mi ?

normal eski tarz usb uc degil bi ara aradim bulamamistim, teknik servisden iki tane edinebildim adam bile bizde bulamiyoruz demisti

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

genelde standarttır. bir ucu mini usb diğeri normal usb dir. herhangi bir bilgisyarcıdan (iyi olanlarından yani kablo çapı biraz kalın olsun ona dikkat et) yenisini aldınmı sorun ortadan kalkar. tabi eğer sorunun kabloysa. 

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

genelde standarttır. bir ucu mini usb diğeri normal usb dir. herhangi bir bilgisyarcıdan (iyi olanlarından yani kablo çapı biraz kalın olsun ona dikkat et) yenisini aldınmı sorun ortadan kalkar. tabi eğer sorunun kabloysa. 

evet, bir uç mini, 2 uç normal. bir de diyorum ki, kutusunu değiştireyim ne dersiniz?

Toplam Hit: 1046 Toplam Mesaj: 8