Bir Kaç Çalışmam
-
-
bizim işe de bi el ataydın hocu :F
-
1. güzelmiş ama içine yazı yazmasaydın daha bi hoş görünücekmiş.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bizim işe de bi el ataydın hocu :F
-----------------------------hocam dikkatimi çekti ama bunlar sadece 10-15 dk zaman boşluğunda çıkan şeyler yoğun olduğum için ilgilenemedim seninle :)
@diCk : eyvallah
-
1. güzel çalışma olmuş hocam.
-
hepsi güzel hocam eline emeğine sağlık ta necmi abi daha bi güzel :)
-
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------hepsi güzel hocam eline emeğine sağlık ta necmi abi daha bi güzel :)
-----------------------------Eyvallah, Necmi abi yeni oluşturduğum bir karakter ama bir kaç slogan yaptım bide biyografi kısaca ama gerisi gelmedi zamanın olmadığı için
-
Hocam sonuncusu dışında hepsi güzel olmuş yani senin çizimlerini bilmesem iyi derdim ama bunlardan çok daha iyisini yaparsın.
-
biraz başlangıç seviyesi olmuş gibi.. fırçaları çok kullanmışsın birde necmide alttaki font üsteki font uygun değil.. biri ciddi biri böyle değişik(dediğimi anlamışsındır hocam sen ;) hayali karkteri biraz daha sevimli yaparsan iyi olur bunun pek çekiciliği yok gibi..
15 dk için güzeller yani.. geliştirince daha güzel olur kanımca.. -
zone bunu yazdı:
-----------------------------biraz başlangıç seviyesi olmuş gibi.. fırçaları çok kullanmışsın birde necmide alttaki font üsteki font uygun değil.. biri ciddi biri böyle değişik(dediğimi anlamışsındır hocam sen ;) hayali karkteri biraz daha sevimli yaparsan iyi olur bunun pek çekiciliği yok gibi..
15 dk için güzeller yani.. geliştirince daha güzel olur kanımca..
-----------------------------Önerilerin için teşekkürler , eğitimli değilim elimden geldiğince birden çıkan çalışmalar özenemedim de :) dikkate alacağım ama önerilerini.