Bir Kaç Kelam Da Benden
-
20'lik düşlerim çürüdü...
Alfabenin sen harfi
Dünya ahiret 'acımsın' artık !!
Hergün herkese aynı yalan.."iyiyim"
Aklına gelirim,aklın gider..
Sakın unutma..Herşey birgün "yaş" lanır..Gözlerin bile...
Ne gözümü alabildim ne göze alabildim..
Sarkmamalıydın gözlerimden,düşersin demiştim...
Ben-cil-sin '' dedi bana. evet '' sen-cilim '' dedim . sustu
Ben avea'lı değilim... bana iyi davranın :d
Öfke iLe KaLkarsam, Zarar Vermeden oturmam :p
Kusursuz olmasa da olur, huzursuz olmayalım yeter...
Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, ve "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye !!!
Bu sefer boynumda değil bileklerimde ruj leken...
Kalp kırıklıkları da birbirine batıyor.
Bir duygu ki imkansıza biattır.Biat ki;illüzyonlar içinde realiteyi kovalayan sadakat.Var ile yok arasında gider gelir.Takvası sağlama uğrar,habis ruhlarda navücuttur.Bir itikattır aşk..
Bana bahşedilen hep uzaktakini sevmek kaderi ve kederi..
Yedinci defa intihara kalkıştı kedi kalbim.. cenazesini bir sonra ki ayrılığa erteledim
Delinin zaman kültürü yoktur. o, geçmiş zaman ile gelecek zamanı bilmez.deli 'şimdi'yi yaşar. tek boyutludur..
mazisiz ve gelecek zamana ait hülyaların olmadığı boyutta aşka yer yoktur.ben seni deliler gibi sevmedim.seni sadece 'şimdi' sevmek istemem.
ben bütün zamanlarımı sana adamak ve yanında olmak için vardım. yanında olmak hobim değildi, yanında olmak zorunluluğumdu.
yanında olmak kaç zaman sonra yanında olamayacağımın paniğiyle ağlamamak için gözyaşlarıma bentler vurmaktı.
şu anda yanında olmak ve ağzından çıkan her söze kanun gibi itaat etmek isterdim...(alıntılar)
-
güzel. yalnız şu alfabenin sen harfi. ünlü bir eserden alıntı heralde. ismini hatırlayamadım şimdi.