folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bir Kafenin Ana Makinasından Diğer Bilgisayarlara Mesaj Göndermek?

Bir Kafenin Ana Makinasından Diğer Bilgisayarlara Mesaj Göndermek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek
    arkadaşlar,arkadaşımın bir internet kafesi var. genelde ana makinada ben oluyorum.anlarsınız ya kızlar falan geliyo.cmd ye bişeyler yazarak ağda ki bir başka bilgisayarın ekranına mesaj gönderimi oluyormu?(olursan nasıl yapılır)program olmadan?Rica etsem açıklarmısınız?

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    program olmadan bilmiyorum ama sana handy cafe yi öneririm hepsine kur anaya server ağdakilere de Client kur tamam ister birine ister hepsine yollarsın programsız mesaj yollayamasın. Bence

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Xp de gönderebiliyosun çalıştıra bi komut yazıpta chipte okumuştum denedim oldu ama komutu hatırlamıom.

Abra Kadabra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Buldum buyur.

Başlat->Çalıştır

net send bilgisayaradi mesaj //bilgisayaradi kisisine mesaj atar
    net send * mesaj //agdaki herkese mesaj atar
    msg bilgisayaradi mesaj //bilgisayaradi kisisine mesaj atar (net sendden daha iyi)
    msg * mesaj //agdaki herkese mesaj atar
    winchat //Bu da ağdakilerle chat yapmak için

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bazı forumlarda bu işi gören kodlar vs.. veriliyor ama.türkiye standartlarındaki hiç bir cafede bu kodlar işlemiyor.deep freeze'inden tutda cafe yönetim programları vs.. buna engel oluyor diye biliyor.zaten cafede cafe yönetim programı vardır onlar vasıtası ile gönderebilirsin.şayet olmuyorsa.akınsoft yada tinasoft yükle.ama madem ki maksat kızlarla oynamak.radmin kullan.
Toplam Hit: 2092 Toplam Mesaj: 5