Bir Kız Arkadaşa Yapılabilecek En İyi Doğum Günü Sürprizi?
-
Kızla konuşalı 1-2 hafta oldu ve bir teklifin ardından her şeyi zamana bırakmak kaldı..Lakin bu konuşmalarda Öle hoşnut şeylerin neler olduğu vs gibi muhabbet geçmedi..Vel hasıl bu arada kızın doğum günü geldi çattı...bizde konuşalı 2 hafta olduğu için hem beni iyi tanısın hemde sempatik biri olduğumu anlasın diye bir sürpriz yapmak istiyorum ama bu nedir?
Bu arada bu yapacağım şey okulda olacak ve öğrenci olduğum için maddi imkanları sarsmıcak ve rahat yapabileceğim bişi olmasını istiyorum...yardımlarınızı esirgemeyin ey hocalar... -
upppp
-
e yine uppppp :|
-
2 3 Hafta önce 4 5 ay çiktigim bi kizin doğum günü hediyesi :)
Malzemeler :
1 adet pirasa
1 adet hediye paketi
1 adet Wictor higonun yazdigi Bir Delinin hatira defteri adlı kitabı
ve son olarak kizin teli :)
Uygulama :
kizin evinin posta kutusuna (apartman varsayiyorum ) örnegin 3 üncü katda oturuyo 3 üncü katin posta kutusuna pirasayi her hangibi bi boş posta kutusunada da diyer hediyeni koy Kiza msj at Doğum günün kutlu olsun vs vs hediyen posta kutusunda diye posta kutusuna inmesini bekle gizli bi köşede merdiven alti olabilir.Pirasayi elindeyken fotarafini cek ve o yüz ifadesini yakala :D sonra asil hediyesini ver tabiki :)
-
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------
2 3 Hafta önce 4 5 ay çiktigim bi kizin doğum günü hediyesi :)
Malzemeler :
1 adet pirasa
1 adet hediye paketi
1 adet Wictor higonun yazdigi Bir Delinin hatira defteri adlı kitabı
ve son olarak kizin teli :)
Uygulama :
kizin evinin posta kutusuna (apartman varsayiyorum ) örnegin 3 üncü katda oturuyo 3 üncü katin posta kutusuna pirasayi her hangibi bi boş posta kutusunada da diyer hediyeni koy Kiza msj at Doğum günün kutlu olsun vs vs hediyen posta kutusunda diye posta kutusuna inmesini bekle gizli bi köşede merdiven alti olabilir.Pirasayi elindeyken fotarafini cek ve o yüz ifadesini yakala :D sonra asil hediyesini ver tabiki :)
-----------------------------fotoğrafı yollasana hacım :D
-
hacı beyaz melek filminde nehirden karpuz kabugu içinde mumlar akıtıyolarya ona benzer bişey süper olur bence
ama işte ne olabilir... :) -
şiddetle takipteyim.