Bir Kız İste

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HFK
    HFK's avatar
    Erkek
    lise 3 un baslarında su knight denilen oyundan bir kız tanıdım kızın msni bende daha dogrusu hackledim kız cok guzel bayadır onu bulamıyorum oyunada girmiyor birde bunun cıktıgını buldum canım yanıyor kalbimin sızladıgını hissediyorum o kızı seviyorum ama elden bisi gelmiyor napacagımı bilmiyorum bilgi bulmaya cakısıyorum ama pek fazla bisi elde edemedim bana yardımcı olum pls..

her seyin tek yaratıcısı var ondan geldik ona donecegiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    allam yaaa başka işinizmi yok sanaldan kız buluyorsunuz tamam buldunuz diyelim tanımıyorsun bilmiyorsun mailini hacklıyorsun yok ortada nasıl bulayım diyorsun adını adresini bilmiyorsun anladım bişeler yaşamışsın sırf senin için yarın taksimde pankart açıp atv ntv cnn ve show tv kameranı çagıracam:D:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    arkadasim anlasiliyorki kalbinde bir bosluk var buda ask ve bu kizla tanismisin bu kizin o boslugu doldurdugunu dusunuyorsun bosver yanilma gercek hayattan birini bul kiz arkadaslarinla daha samimi ol onlarin dertlerini dinle aktivelere katil bulursun birini :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 990 Toplam Mesaj: 3