Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!
-
ey mürdiler başımda bir dert var fakat fazla teferruata girmeyeceğim ben elimdeki malzemeleri söyleyim siz bana
bunlarla bi kızdan en iyi şekilde nasıl intikam alınır,hayatı nasıl karartılır onu söyleyin;
malzemeler;
yalan söyleyen bir kız
intikam ateşiyle yanan bir odun_kömürü (ben:D)
kızın;anne,baba,abi,kuzen,arkadaşlarının,evinin,kendisinin tel noları bi kısmının msn adresleri
kızın ev adresi,okulu,dersanesi,adım attığı her yerin adresi
babasının iş yeri(adam tam pskio bunuda hesaba katalım)
elimde namus cinayeti işlemeye yarayacak kızla ilgili çeşitli dökümanlar... (bunu son çare olarak görüyorum)
bu bayanla çekildiğim 100 ve bayanın sadece kendisinin olduğu 600 kadar resim
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim....
evet dostlar bunlarla ne yapabilirim kıza zarar gelmicek fazla ama başı çok ağrıcak ve ömrü boyunca unutmucak ve
ölene kadar peşini bırakmıcak bişey yapmak istiyorum çalıştırın kafayı ey müridler....
-
o kız yaşamaz elindekilere göre:)
-
bize dost demişsin dost olarak kimseinin başını ağrıtmamanı öneririm.yine de sen bilirsin.birinin bedduasını alırsan eminol o beddua tutar(tecrübe konuşuyor).o yüzden bence o kızın yüzüne bile bakma.......
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------ey mürdiler başımda bir dert var fakat fazla teferruata girmeyeceğim ben elimdeki malzemeleri söyleyim siz bana
bunlarla bi kızdan en iyi şekilde nasıl intikam alınır,hayatı nasıl karartılır onu söyleyin;
malzemeler;
yalan söyleyen bir kız
intikam ateşiyle yanan bir odun_kömürü (ben:D)
kızın;anne,baba,abi,kuzen,arkadaşlarının,evinin,kendisinin tel noları bi kısmının msn adresleri
kızın ev adresi,okulu,dersanesi,adım attığı her yerin adresi
babasının iş yeri(adam tam pskio bunuda hesaba katalım)
elimde namus cinayeti işlemeye yarayacak kızla ilgili çeşitli dökümanlar... (bunu son çare olarak görüyorum)
bu bayanla çekildiğim 100 ve bayanın sadece kendisinin olduğu 600 kadar resim
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim....
evet dostlar bunlarla ne yapabilirim kıza zarar gelmicek fazla ama başı çok ağrıcak ve ömrü boyunca unutmucak ve
ölene kadar peşini bırakmıcak bişey yapmak istiyorum çalıştırın kafayı ey müridler....
-----------------------------
Ben bu yazının aynısını ya burda gördüm ya başka yerde kelimeler birbirine çok benziyor, %90 burda ama
-
bencede abi niye ya allam yapma abi bosa mutlu ailelerinin arasina girme kziin abisinden ve abbasindan cekecegi onlarin sarsilacagi guveni dusun ben pek tavsiye etmem
-
herkerz yaptıgı kötülüğün karşılığını oradan yada buradan bir yerlerden alır merak etme. Ancak cezalandırmayı yüce allah yapar. Senin yapman gereken tek şey susmak ve kızla konuşmamak. Çünkü bir insana verilebilecek en büyük cevap susmaktır unutma...