Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

ey mürdiler başımda bir dert var fakat fazla teferruata girmeyeceğim ben elimdeki malzemeleri söyleyim siz bana

bunlarla bi kızdan en iyi şekilde nasıl intikam alınır,hayatı nasıl karartılır onu söyleyin;

malzemeler;

yalan söyleyen bir kız

intikam ateşiyle yanan bir odun_kömürü (ben:D)

kızın;anne,baba,abi,kuzen,arkadaşlarının,evinin,kendisinin tel noları bi kısmının msn adresleri

kızın ev adresi,okulu,dersanesi,adım attığı her yerin adresi

babasının iş yeri(adam tam pskio bunuda hesaba katalım)

elimde namus cinayeti işlemeye yarayacak kızla ilgili çeşitli dökümanlar... (bunu son çare olarak görüyorum)

bu bayanla çekildiğim 100 ve bayanın sadece kendisinin olduğu 600 kadar resim

şimdilik bu kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim....

evet dostlar bunlarla ne yapabilirim kıza zarar gelmicek fazla ama başı çok ağrıcak ve ömrü boyunca unutmucak ve

ölene kadar peşini bırakmıcak bişey yapmak istiyorum çalıştırın kafayı ey müridler....

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek
    o kız yaşamaz elindekilere göre:)

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlakprofesor
    catlakprofesor's avatar
    Erkek

bize dost demişsin dost olarak kimseinin başını ağrıtmamanı öneririm.yine de sen bilirsin.birinin bedduasını alırsan eminol o beddua tutar(tecrübe konuşuyor).o yüzden bence o kızın yüzüne bile bakma.......

tek tabanca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

ey mürdiler başımda bir dert var fakat fazla teferruata girmeyeceğim ben elimdeki malzemeleri söyleyim siz bana

bunlarla bi kızdan en iyi şekilde nasıl intikam alınır,hayatı nasıl karartılır onu söyleyin;

malzemeler;

yalan söyleyen bir kız

intikam ateşiyle yanan bir odun_kömürü (ben:D)

kızın;anne,baba,abi,kuzen,arkadaşlarının,evinin,kendisinin tel noları bi kısmının msn adresleri

kızın ev adresi,okulu,dersanesi,adım attığı her yerin adresi

babasının iş yeri(adam tam pskio bunuda hesaba katalım)

elimde namus cinayeti işlemeye yarayacak kızla ilgili çeşitli dökümanlar... (bunu son çare olarak görüyorum)

bu bayanla çekildiğim 100 ve bayanın sadece kendisinin olduğu 600 kadar resim

şimdilik bu kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim....

evet dostlar bunlarla ne yapabilirim kıza zarar gelmicek fazla ama başı çok ağrıcak ve ömrü boyunca unutmucak ve

ölene kadar peşini bırakmıcak bişey yapmak istiyorum çalıştırın kafayı ey müridler....

-----------------------------

Ben bu yazının aynısını ya burda gördüm ya başka yerde kelimeler birbirine çok benziyor, %90 burda ama

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bencede abi niye ya allam yapma abi bosa mutlu ailelerinin arasina girme kziin abisinden ve abbasindan cekecegi onlarin sarsilacagi guveni dusun ben pek tavsiye etmem

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    herkerz yaptıgı kötülüğün karşılığını oradan yada buradan bir yerlerden alır merak etme. Ancak cezalandırmayı yüce allah yapar. Senin yapman gereken tek şey susmak ve kızla konuşmamak. Çünkü bir insana verilebilecek en büyük cevap susmaktır unutma...

Sade Üye
Toplam Hit: 3540 Toplam Mesaj: 6