Bir Kredi Kartı İle Kac Paypal Onaylanır ?
-
Bir kaç tane paypal hesabım var bunlar sınırlandırıldı.
Kredi kartı istiyor bir kredi kartı en fazla kac paypala eklenir biliyormusunuz ?
-
bende 2-3 paypal vardi. kredi kartimi surekli bu hesaplar arasinda kullaniyodum(birisinde ekli iken digerine ekleyemiyosun, oncekinden kaldirman gerekli) bi sure boyle yaptiktan sonra belki 10-15 kere. kredi kartim bloke edildi paypalda. birdaha ekleyemedim o kredir kartimi. sistem otomatik banliyor kredi kartini ve birdaha acamiyolar. yani diyecegim o ki kredi kartini tek bi hesapta kullanman.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı
bende 2-3 paypal vardi. kredi kartimi surekli bu hesaplar arasinda kullaniyodum(birisinde ekli iken digerine ekleyemiyosun, oncekinden kaldirman gerekli) bi sure boyle yaptiktan sonra belki 10-15 kere. kredi kartim bloke edildi paypalda. birdaha ekleyemedim o kredir kartimi. sistem otomatik banliyor kredi kartini ve birdaha acamiyolar. yani diyecegim o ki kredi kartini tek bi hesapta kullanman.
10 15 defa neden kullandınki actıktan sonra ve kredi kartını kaldırdıktan sonra tekrarmı sınırlanıyordu ?
Mx0TBT tarafından 06/Mar/13 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
yok hocam facebookta odeme yaparken sorun ccikartiyodu bazen
bende diger adreslere ekliyodum. o sekilde odeme yapiyodu.
simdi eklemeye calistigimda hep " bu kredi karti baska bi hesapta zaten kullaniliyo" uyarisi aliyorum.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı
yok hocam facebookta odeme yaparken sorun ccikartiyodu bazen
bende diger adreslere ekliyodum. o sekilde odeme yapiyodu.
simdi eklemeye calistigimda hep " bu kredi karti baska bi hesapta zaten kullaniliyo" uyarisi aliyorum.
hmm o zmn iyimis bende 13 tane hesap var bunlar hepsi sınırlanır buyuk ihtimal ile :D
o zmn aynı kartla tek tek acarım zaten odeme yollamıyorum istiyorum.sagolasın
Mx0TBT tarafından 06/Mar/13 01:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Mx0TBT bunu yazdı
Bir kaç tane paypal hesabım var bunlar sınırlandırıldı.
Kredi kartı istiyor bir kredi kartı en fazla kac paypala eklenir biliyormusunuz ?
birden fazla sanal kart oluşturarak istediğin kadar onaylayabilirsin
-
elektirik faturası ısteniyor adres onayı icin bunun yerine
ehliyet
ikametgah
yada
internetten yaptım alıs veris faturaları olabilirmi ?