folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bir Laptop Gördüm; Fikrinizi Alayım.

Bir Laptop Gördüm; Fikrinizi Alayım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Arkadaşlar dün teknosada takılıyordum öyle. Şu bilgisayarı gördüm: http://www.exper.com.tr/ProductDetails.aspx?hID=127&RecID=1407&CatID=10

Fiyatı 1499 TL di. Adam bana kamoanyalı geldi 4 günde 12 tane satıldı 9 tane kaldı; istiyorsan eğer elini biraz çabuk tut dedi.

Sizce nasıl? Bu fırsatı değerlendirmeli miyim?

Bi de bu bilgisayarın pil ömrü ne kadardır ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben kullanıyorum. Bok gibi. Isınma ve geç açılma olaylarını hiç söylemiyorum. Wirelles kartındaki problemleri hiç söylemiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben kullanıyorum. Bok gibi. Isınma ve geç açılma olaylarını hiç söylemiyorum. Wirelles kartındaki problemleri hiç söylemiyorum.

-----------------------------

O yüzden fiyatı düşük yani :)

Edit: burda bi de şöyle bir durum var benim size gösterdiğim bilgisayar EXPER KARIZMA NCG1K. Fakat orda yazan bilgisayar EXPER KARIZMA NR61G

EXPER KARIZMA NR61G için sonuç bulamadığı için aynı özelliklere sahip bi bu ürün vardı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence ne olursa olsun Exper patates bir marka. Dandik, hantal tasarımlar var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Hocam biraz araştırınca zaten anlaşılıyor bu experin ne mal olduğu..

exper; datateknik-yani ülker grubununmuş. Medyasoft-adobe nin tüm ürünlerini getirtir, babaylonunda ithalatçısı oda artık ülker in olmuş. adobe elements e para verilmezmiş. exper in asus lada eskiden beri anlaşması varmış anakart kesin i5 asus olacak.. win7 millet beleş indirdi, bunlar bize bilgisayarla beraber veriyor. sadece ülkeri zengin edermişiz.

Toplam Hit: 1644 Toplam Mesaj: 5