folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Bir Mail Adresinden Mail Gelmiş Gibi Gösterme

Bir Mail Adresinden Mail Gelmiş Gibi Gösterme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar bugun başımaza gelen bir olay. Bir arkadaşımın işyerinde kendi mail adresinden birkaç kişiye mail gitmiş Ama kendisinin göndermediğine emin. Önemli bir konuyla ilgili bi kaç içerik var ve bu konuyla ilgili sıkıntı yaşadı bayağı. Çalışma arkadaşları gösteriyor mailleri bize geldi diye. Şirkette de işten çıkarmaya çalışıyorlardı çocugu. Şimdi iki merakımız var böyle birşey yapılabilir mi teknik olarak? Yoksa yarın yüm gün kamera kayıtlarını izleyecekler bilgisayarın başına biri oturmuş mu diye? İlginç ki gönderilmiş postalar içinde de yok mail.

İlgilenen bilen varsa biraz yardım edebilir mi? böyle bisey nasıl olur?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

yapılıyor hocam. email spoofing diye geçiyor

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

Eyvallah hocam sağolasın peki bunu anlmanın bir yolu var mı? Kaynaktan falandan filandan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    clogu bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Eyvallah hocam sağolasın peki bunu anlmanın bir yolu var mı? Kaynaktan falandan filandan

http://prntscr.com/58d2le 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

http://www.sordum.net/3149/baskasinin-adina-yada-anonim-email-atin/

Bir bak hocam istersen kalleşlik edenlerede aynısını yaparsın kişilerin maillerini yazarak onlar atmış gibi tekrar gösterebilirsin

Denemedım once bi tester yapmanda fayfa var 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eskilerin tabiriyle 'kara mail' olayı seninki. Googleden araştır çıkar birkaç birşey. Zamanında çok denemiştim hatta konuda açmıştım. Kara mail diye arat forumdan çıkar, ben beceremedim sürekli spam olarak düşüyordu :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı
    Eskilerin tabiriyle 'kara mail' olayı seninki. Googleden araştır çıkar birkaç birşey. Zamanında çok denemiştim hatta konuda açmıştım. Kara mail diye arat forumdan çıkar, ben beceremedim sürekli spam olarak düşüyordu :)

hocam muhtemelen bu yolla yapıldı. Çünkü karşıya spam olarakta düşse adam spam değili işaretleyip maili ekrana alır sorun deil. Teşekkürler yardımlar için. Sanırım olayı çözmüş olduk. Durumu konuştuk zaten şimdi patronunun ağzından kendisine bir mail atıp yarın gösterecek bana mail atmışsın die. Bunu engellemenin hiç mi yolu yok. Aynı mantıkla biri benim ağzımdan bi başkasınada mail atabilir o zaman.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

peki tek bir soru daha kendi mailimden bir başkasına göndermeden mail atmış gibi yapabilirmiyim? Amaç şu bu eleman patrondan mail gelmiş bu ona cevap vermiş yani bir dialog geçmiş gibi olacak. çünkü elemanların amacı bizim arkadaşı işten attırmak ve mailden kaynaklı zarar büyük biraz. Hatta bu konuda hukuki olarak yaptırım falan var mı? varsa pm ile şirket bilgisi falan da verebiliriz. Ispatlamak için

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

hala var mı ki ya spoofing, eskiden çok yapılıyordu da bu aralar hiç denk gelmedim

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    clogu bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı

hocam muhtemelen bu yolla yapıldı. Çünkü karşıya spam olarakta düşse adam spam değili işaretleyip maili ekrana alır sorun deil. Teşekkürler yardımlar için. Sanırım olayı çözmüş olduk. Durumu konuştuk zaten şimdi patronunun ağzından kendisine bir mail atıp yarın gösterecek bana mail atmışsın die. Bunu engellemenin hiç mi yolu yok. Aynı mantıkla biri benim ağzımdan bi başkasınada mail atabilir o zaman.

Spama düşse spam değil diyip ekrana çıkarsada mail headerını değiştiremez. Ordan anlaşılır mailin nerden geldiği. Bana detaylı mesaj atsana tam olayın ne olduğuna dair. Ayrıca kullanılan mailler ne uzantılı? Şirket domainiyse gmail üzerindense bunuda bilmem lazım

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 2809 Toplam Mesaj: 10