folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Mesaj... Ve Bir Site....

Bir Mesaj... Ve Bir Site....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    s.a
    ilk olarak bu yazıyı yazarken hiç dusunmediğim kadar dusunuyorum nedense...tahribat yokken...... belki sırf brwsr a "tahribat.com" yazmak için explorerı acacagım aklıma gelmezdi... bu ayrılık bana fena dokundu... .............
    allah bir daha bu acıyı yasatmasınnnn.....................
    deyip o günlerde beni yalnız bırakmayannnn tesadufen buldugum bir siteden bahsetmek istiyorum....

http://bilgilink.blogspot.com/

"e-eğitime gönül veren,araştırmacı......... İngilizce dil eğitimi ile Türkçe ve İngilizce eğitim siteleri tanıtan, internet ortmanında bulabileceğiniz yazılı, görsel ve işitsel eğitim materyallerine atıfta bulunan bir blogdur."

bence bu site bir blog dan öte buyuk bir hazine (anlayana tabi)
    böle sitelerin sık kullanılanlarımızda olmasında yarar var....

............................................................................................
    gezince hak vereceğinize eminim......

boş duranı allah sevmez....

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    a.s
    azcık fikir sahibi olmak açısından hafiften gezdim siteyi.hoşuma gitti.bakarım sık sık buraya.bizlerle paylaştığın için saol

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    a.s,güzel site,sağ ol

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    a.s

gerçekten güzel siteymiş.tşkrler...

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    a.s
    yaf osmanlıca bi kitap var da inmior siteden dosya silinmiş galiba nese yaf artık bi yerden bulcasss::))

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    bende dille ilgili 2 site vereyim şimdi ruscayla ilgilenip ingilizce bilenler varsa http://www.princeton.edu/russian/ bu site gayet işe yarar.İngilizce metinlerin rusca karşılıkları var ve ses dosyalarıyla beraber. Almanca bilip fransızcaya merak salanlarda varsa http://languages4everyone.com/de/franzoesisch/index.html bu siteyi kullanabilirler.Site interaktif (biraz biraz) tıkladığınız kelimenin seslendirmesi vs var ama dediğim gibi almanca bilmeniz gerekli.
Toplam Hit: 850 Toplam Mesaj: 6