folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Bir Modun Yakınma Ve Direktifleri... İle Bir Adminin Kuralları

Bir Modun Yakınma Ve Direktifleri... İle Bir Adminin Kuralları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Öncelikle, bu konuyu athazai arkadaşımız yazmış fakat, konuyu öle rezil etmişsinizki +1 +3 +5 die bütün konuyu silmek zorunda kaldım...

Bilindiği gibi tahribat.com'da Knight ile ilgili bir konu açmak yasak...

Ve Bu tarihten sonra, "+1", "+31", ,"+1905", "ahahaa" şeklinde mesaj atmak kesinlikle yasaktır...

Taa 2003 ün konularını temcit plavı gibi hortlatmakta yasaktır..

Hemen yukarıdaki dikkat edilecek kurallar var bunlar zaten yasak idi

Tümü büyük harf ve/veya rastgele büyük-küçük harf ile yazılmış konu başlıkları kullanmayınız. Bu Tip Başlıklar Uyarısız Silinir!

Konu başlıklarında garip semboller-şekiller yazmaktan kaçınınız.

Başlıklarınızın konu içeriğini açıklar tarzda olduğundan emin olunuz.

Konu başlıklarının Türkçe'ye uygun olmasına dikkat ediniz.

Bir MODun Yakınmaları Ve Direktifleri
    1- N-ok..tala,!!ma +isar:etleri
    2- BuYuk hARf kUcuK haRf OlayiNI atlAMAyin
    3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ cikarmasin artik.
    4- Veenonemlisikelimelerararasindaboslukbirakinyaw.
    5- A ma g erek siz bo sluk lar d an k acinin.
    6- Gosterin ozen cumleri kullanmamaya devrik.
    7- Kelimaleri anlasilur vea dorgu yazen.
    8- Bu guzelim Turkcemize foreign wordlar katmayin.
    9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
    10- Turkcedeki spesifik kelimeleri IRDELEMEYIN.
    11- Narin maillerinizi naciz kibarliginizla suslemeyiniz efenim.
    12- Benim Turkcem mukemmeldir, NARSIST seyler yazarsaniz hemen anlarim.
    13- Yazilarinizda kibar olun, meydan okumayin, yoksa sizi harcarim.
    14- DiGer yandan, TUrkCe karakter iSinize geliyorsa yazIp gOnderin.
    15- Yazdiginizi yarim birakmamaya lutfen ozen gost

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    tamam

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Evet yani "x" gibi bi kullanıcı sırf kullanıcı adından oturu banlanıyosa sadece +x içeren mesajlarda gereksizdir.Şimdiye kadar bu da seviyeli ilerliyordu fakat oyle +x yazıp mesajı sallamanın boqu çıkınca boyle birşey gerekli oldu sanırım.Bencede çok yerinde.Yalnız bi önerim var şu üyelik sözleşmesi muhabbeti mysql hata verdi falan demiştin hoca..Bence bunu halledin çunku kaç kişi topik açarken dikkat ediyor ki böyle şeylere..Bu kuralları topik aralarında değilse herkesin gorebıleceği hatta zike zike goreceği, sonradan wıy ben gormedım wıy ben bilmiyom diye bir mazeret uyduramayacağı bir yere koyun.Saygılar..

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

yapıcam.. Faq sayfası gibi olacak...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bana kalırsa nikoteen in dediği doğru.Mesela bi sayfa koyarsınız.Tamam kabul ediyorum, kabul ediyorum bir daha gösterme gibi seçenekler koyarsınız.Adam onlara tıklar.Daha sornma siteye gelir.Cookie ile yaparsınız adam mutlaka onları işaretlemek zorunda kalır mesela.

Böyle birşey güzel olabilir.Ancak esas güzel olacak şey bana kalırsa üye alımlarını durdurmaktır.Yeni üyelr geldikçe eğitmek zorlaşıyor msys olayı güzeldi.Bilgililer girisn siteye.Belli dönem böyle gitsin 3 günlük alımar yapılsın mesela 3 ayda bir falan.

Benim önerimde böyle :) Çünkü son zamanlarda forum biraz durgun kurallar ihlal ediliyor giib bir fikrim oluştu.Nedeni tahribatın değişmesi olabilir.Ancak her yer herşey değişiyor tahribat benim ilk zamanımdaki gibi değil olmasını bekliyemezdim.Buna ramen tahribatın yapısıda değişti.Hack grubuyuz ancak şu anda  anasayfayı bakın kaç tane hack konusunu geçtim bilgi, güvenlik, teknik vs..konular var?

Demek istediğim büyük değişikliğe uğradık ben hack temelini burda aldım büyük kısmını ancak şimdi giren için öyle muhabbetçi forum sitesinden farkı kalmadı.Ben belki bunu değiştiririm diye olaya girdim.Normalde ilk zamanarda olsa bu konuları seve seve okuyan, teşekkür eden insanlar vardı şimdi buna karşı çıkıyorlar.

Nasıl bir zihniyete doğru gittiğimiz anlamadım.Hele hele onu geçtim tahribat tamamen benim kafama uygundu.Düşünce yapıma uyan insanlar vardı burasıda Türkiye gibi gittikce bozuluyor.

Neyse konuyu başka yonlere çekmiyeyim.Dediğim gibi bir şekilde sağlam bir şeyler bulursunuz siz.Birşeyler yaparsınız düzelir.Sanıyorum ki tahribat v10 da (yeni sürüm v10 du sanırım)  büyük yenilikler gelicek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    rene popup gibi bişi yap zırt pırt çıksın sağdan soldan mecbur kalsın millet okumaya : )

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kurallara uyalim uymayanlari banlayalim.

konu duzenlemekten, tasimaktan, silmekten ne ise zaman kaliyor, ne yardim isteyen konulara yardim etmeye.     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    5 güne kadar süreli banın üyenin altında yazmasını, kurallar listesinin koyulması işini halledecem...

Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 8