folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Msn + Facebook Çaldım Ama?

Bir Msn + Facebook Çaldım Ama?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    benden bir yıl önce biraz kötü şekilde ayrılıp soluğu başkasının kollarında alan eski manitanın tesadüfen erkek arkdaşının msni nette karşıma geldi.bende deneyim bi dedim gizli sorusu büyük babanın mesleğiydi pezo yazdım olmadı pezevenk yazdım olmaıd çiftçi dedim oldu:) ardından face ide adlım eleman benimle yaşıt 22 yaşında filan sizce sorun olurmu bu msn i almam yani şikayet edilirmi filan falan ne dersiniz ben hiç ses etmemeyyeyimmi yada diyorumki sadbredeyeim benim manita nete grince cam açarım sonra şifreleri versem al fakettirmedne değiştir desem beni dinler? de işin suç olayı canımı sıkıyo buralard akonu filan açılmıştı savcılık mavcılık nedir durumlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    kim bilio nasil ogrencekler facebook we adresine girme erisini boswer oole kalsin

Nerede o eski günler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Msn'ini aldığın şahsiyet savcılığa şikayet ederse mahkeme açılır hakkında.Para cezasına çevriliyor çoğunlukla ama garantisi yok bu işin 5 ay yersen para cezasına da çevrilemez.Cin olmadan şeytan çarpmamak en iyisi.Bulaşmayın böyle işlere.Yanii elemana kızmışın onu anladım da kızdığın için msn'ini çalman şimdi sana mantıklı gelior mu?

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    adama kızmıyormki adam hoşlanmış kı z benle iken ama yamuğu olmadı kız benden ayrılınca gitti ben görünce deneyeyim dedim denedim tututu o zamanda insan kenine engel olamıyor:)
Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 4