folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bir Müslumanin Danimarkanin Karikaturlerine Bakmaksi Ne Kadar Dogru?

Bir Müslumanin Danimarkanin Karikaturlerine Bakmaksi Ne Kadar Dogru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek

s.a

bu konuda ben bir kac buyugume sordum ve bana her ne sekilde bakarsan bak cok buyuk bir gunahi

dediler...

peki ya sizce?

suandada bununla ilgili bir konu war ama cesaret edip acamiyorum lutfen ilgili arkadaslardan rica

ediyorum eger peygamber efendimizin karikaturleri warsa icinde lutfen kaldırın sonucta yayınlamakla

destek veriyoruz... simdiden tesekurler ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    ÖNEMLİ OLAN HANGİ İNANÇ VE NİYETLA BAKMANDIR....

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ailemizden biri hakkında hakaret olduğu söylenilen bir karikatüre  bakmak ne kadar bizim için kötüyse peygamberimize hakaret içeren bir karikatüre bakmak  ondan daha da kötüdür.

Çok özür dileyerek yazıyorum , lütfen kimse yanlış anlamasın ama diyelim ki  herhangi birimizin akrabasının çıplak bir fotografı başkaları için çekici ise de o bizim için utanç vericidir ve biz ona başkalarının baktığı gibi bakamayız. Belki müslüman olmayan birisi peygamber efendimiz için çizilen karikatüre gülebilir ama biz ona gülemeyiz  yok eğer gbakıup gülebiliyorsak o da bizim ne kadar müslüman olduğumuz , peygamber efendimizi ne kadar sevdiğimiz ve onu kendimize ne kadar yakın hissettiğimiz  ile ilğilidir 

Toplam Hit: 1495 Toplam Mesaj: 3