folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bir Oyun Vardı Adını Bulamıyorum Baya Eski

Bir Oyun Vardı Adını Bulamıyorum Baya Eski

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir oyun vardı adında shadow var mı bilmiyorum ama şimdi siz bi karaktersiniz kemikten adam var onları öldürüp arkadaşlarınızı kurtaracaksınız galiba oyun demoydu bitiyordu bi süreden sonra böyle oyun asasin cread gibiydi aynen ama 1999 1998 1997 1996 1995 1994 2000 arasında filan oyun çok gerekli ya kaç zamandır aklımda bugun araştırayım dedim adı biraz uzundu midnight gibi bir şey sandım ama o araba yarışı neyse bileniniz varsa çok sağolun

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

wolfenstein mi hocam

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Dark_Elf bunu yazdı:
    -----------------------------

wolfenstein mi hocam

yok yok olm bu daha farklı gerçekçiydi o zaman göre

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    http://farm4.static.flickr.com/3148/2610392161_03428bd018.jpg bu ise adı Prince of Persia

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    http://farm4.static.flickr.com/3148/2610392161_03428bd018.jpg bu ise adı Prince of Persia

hocam yok yok adamı siz yönlendiriyorsunuz yani nasıl desem 3 boyutlu oyun  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Shadows of the Damned

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:

Shadows of the Damned

o ney hocam öyle yok ki xbox360 der değil galiba o

Toplam Hit: 1351 Toplam Mesaj: 7