Bir Program Arıyorum
-
arkadaşlar elimde uydunet (ethernetten) ve 3g var.
ben şimdi istiyorum ki
uydunetle down yaparken 3g ile oyun oynamak?
-
Hem konuyu up'layayım hemde bir programda ben arıyorum.......
PC'ye bir kere kurabileceğim ayarladığım saattte her gün hiç daha ellemeden otomatik pc'yi kapatabileceğim bir program arıyorum.
Yani, kurucam saat gece 2 ye alacağım otomatik kapatacak , engelleyemeyeceğim.
OF varsa böyle 1 program çok sevinirim. -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Hem konuyu up'layayım hemde bir programda ben arıyorum.......
PC'ye bir kere kurabileceğim ayarladığım saattte her gün hiç daha ellemeden otomatik pc'yi kapatabileceğim bir program arıyorum.
OF varsa böyle 1 program çok sevinirim.
-----------------------------Programa saati girmen yeterli..
http://depo.tamindir.com/p/b/bilgisayar-kapatici/BilgisayarKapatici1-1-tamindir.zip
-
misterio_junior bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Hem konuyu up'layayım hemde bir programda ben arıyorum.......
-----------------------------Programa saati girmen yeterli..
http://depo.tamindir.com/p/b/bilgisayar-kapatici/BilgisayarKapatici1-1-tamindir.zip
-----------------------------
Hacım bu programlardan var bende, bende bir kardeş var sağolsun pc'den hiç anlamıyor işine gelmiyor pc'yi kapatmıyor pc sabaha kadar açık kalıyor. Her gün uğraşmıyor film izleyerek yatıyor uyuyor pc açık ekran kartı yanıyordu bir ara çok açık kalıyor oda uğraşmıyor.
O yüzden benim 1 defaya ayarlayıp her pc açıldığında o otomatik devreye girecek 2 de kapatacak mesela. -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------buyur hocam bnde kardesın gıbıyım fılm ızlerkn uyuya kalıyorum bnmde carem bu program oldu :) umarım snnde ısını gorur
-
similac35 bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------buyur hocam bnde kardesın gıbıyım fılm ızlerkn uyuya kalıyorum bnmde carem bu program oldu :) umarım snnde ısını gorur
-----------------------------
Hacı tam olarak bu değil ama :)) Yani sadece 1 kere kuracağım ondan sonra hiç açıp daha ellemeyeceğim o otomatik her açıldığında o saatte kapanacak.
Sağol yinede bu programda bulamadım öyle 1 şey :) -
istediklerin ve çok daha fazlası bu programda mevcut hocam :)
keyi içindediler.
tahribat.com