Bir Proje (Dublaj Sitesi)
-
bir site olrak şuan ki altyazı siteleri gibi sürekli dublaj yapacak mp3 dosyası olarak atacak nete millet çekecek ve filme beraber bir program sayesinde beraber çalıştıracak filmin seside kapanınca oh mis ibi dublaj yapmış oalrak en iyi tarafı bence 700 mb lik filmin dublajlı torrenti yıllar alır indrmek (seedden dolayı) onun için daha hızlı olur 3 mblik bir mp3 e dublaj iyi olmaz mı?
-
ingilizcesi iyi olan adam lazım, diksiyonu iyi olan sesi de iyi olan adam lazım, bide benim gibi altyazılı izleyn varsa o dublajla hiç izlemez zaten :D yinede güzel fikir tutarsa indiren olur elbette...
-
Bu hizmeti sunan bir siteye hic raslamadim , fikrinizi cok orjinal ve denemeye deger buluyorum .
-
dublaj yapmak hiçmi hiç kolay değildir =)
sanatsal açıdan söylüyorum yani mesela o ruhu duyguyu verebilicek kalitede adamlar lazım o kaliteyi bozmadan kaydetmen lazım artı filmdeki konusmaları silip onlar eklemen lazım yoksa arka plan sesleride gider dimi :)
-
ve en basitinden şunuda yapmamak lazım orjinalinde "f**k you m..fu.." derken siz dublajda "lanet olsun adamım" derseniz o iş zaten bitmiştir :D
-
fikir orjinal. ilk adım atılırsa devamı gelir, özveriye bağlı olarakta paranın anası ağlatılabilir.
-
başta sağdan soldan toplanıp arşiv usulu yapalır sonradan dublajlanmaya başlanır
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
dublaj yapmak hiçmi hiç kolay değildir =)
sanatsal açıdan söylüyorum yani mesela o ruhu duyguyu verebilicek kalitede adamlar lazım o kaliteyi bozmadan kaydetmen lazım artı filmdeki konusmaları silip onlar eklemen lazım yoksa arka plan sesleride gider dimi :)
-----------------------------zten bizde sadece sesi değil filmin arka planını kaydedip onun üstüne dublaj yapacağız
-
moruk peki kaç kişi var bu işin içinde artı stüdyo tarzı bir yeriniz varmı eger varsa güzel bir proje olabilir