folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Bir Proje:Web Programcılığı İle Mouse İ Sayfada İstediğimiz Yere Götürebilirmiyiz

Bir Proje:Web Programcılığı İle Mouse İ Sayfada İstediğimiz Yere Götürebilirmiyiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Benim yapmak istediğim şey java,asp,psp vs.vs.dillerinden herangi biri ile(hangisi ile yapılabilirse) bir web sayfasına girildiğinde anında kullanıcının mouse unu sitedeki reklama tıklatmak.Eğer böyle bi kod yazılabilirse çok iyi oluren azından siteye giren herkes reklama tıklamış olur.Böyle bişey web dilleriyle yazılabilirmi?Olurmu?

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    wala onu yapamazsın bence ama mouse linkin üstüne gelince kendi kendine tıklar onu yapabilirsin.. daha önce vardı bende kodları ama hard diskim yandı tüm arşivim gitti.. keşke yardım edebilseydim ama wardır müridlerde o kod..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    şöle bişey duymuştum flash falan kullanırsan tek tıklama ile de halledebilirsin demişlerdi bana ama tam bilmiyorum..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Site Flash tabanlı olmucak o yüzden flashla yapmak anlamsız olur sanırım ve her reklam flash değil.Html ile yaparsak harbiden bi giren kullanıcı bidaha girmez siteye.Her geçtiğinde biton sayfa açılır anlamsız olur bence.En güzeli başta dediğim gibi duruyo sanırım sadece site açıldığında mouse işareti reklama gidicek tıklıcak ve biticek

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denizhan
    denizhan's avatar
    Erkek
    Active X kullan

kucuk bir activex olusturarak bunu yapabilirisin

eger usera activex client ini yuklettirebilirsen ki bu zaten bir programdir..

buda sana istedigin ayricaligi tanir.. o zaman site icerisinde istedigin linke tiklatabilirsin.. tabi cok daha fazlasida..

D ё И Į Ż / Kalbimi hack"leyebilirsin ama ruhumu asla. - Türkler warez"e düşene vurmazlar. - Hardware ci olup teknolojinin cefasını çekeceğime, programmer olur sefasını sürerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Java, Perl, Phyton ile yapılabilir:

Kullanman gereken şey openGL

Hatta bir amcam usenmemiş senın ıcın yapmıs bu işi...

http://edin.no-ip.com/html/?q=howto_handle_mouse_position_world_coordinate_opengl

Phyton ogrenırım, onun ustunde OpenGL kullanırım dıyorsan, Viper kullanmanı tavsiye ederim:

http://p13.wikispaces.com/viper

Dokumanları ıcın:

http://p13.wikispaces.com/howto-viper 

Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 6