Bir Resim Arıyorum
-
Minibüscü bi eleman vardı aynı anda hem çay içiyor hem aynaya bakıyor, hem para topluyor, hem cep telefonuna bakıyordu. Komik bişeydi onu bulamadım bi türlü bi el atsanıza bu duruma muritler..
-

-
HeadBanger bunu yazdı

valla Gök Tengri senden razı olsun hocam o kadarda keyword denedim bulamamıştım :)
-
nası bi şeymiş la bu :D
-
bizim buradaki dolmuşcular sağolsun normal geliyor artık bu görüntüler bana
-
benimde ilk okuldan 2 arkadaşım minibuscu oldu aynı bu moddalar :D
Bazen yolda denk gelip beni alıyolar direk şöförün yan koltuğuna oturup muhasebeden sorumlu oluyorum, acayip havam alıyo yolculara karşı ahasd
-
adam king olm. bunun editlenmemis orjinal versyonunu bulan olursa yine buraya koysun mumkunse.
-
Arayıpda bulamadığım bi karikatur daha vardı yeni konu açmayayım dedim burdan gidelim.
Tarife başlıyorum:D
3 apaçi genç yolda yürüyo tişörtlerinin yakalarını kont drakula gibi yapmışlar iphone almış birisi bitaneside oo ayfon yapmışın diyo, oda yapcam tabi lan diyo. Sonra camdan kont drakula ve yaveri onlara bakıyolar iç geçiriyolar falan filan işte
bulunursanız çok sevinicem teşekkürler
-
cemnet bunu yazdı
Arayıpda bulamadığım bi karikatur daha vardı yeni konu açmayayım dedim burdan gidelim.
Tarife başlıyorum:D
3 apaçi genç yolda yürüyo tişörtlerinin yakalarını kont drakula gibi yapmışlar iphone almış birisi bitaneside oo ayfon yapmışın diyo, oda yapcam tabi lan diyo. Sonra camdan kont drakula ve yaveri onlara bakıyolar iç geçiriyolar falan filan işte
bulunursanız çok sevinicem teşekkürler

-
o ne la :| millet kafayı yimiş iice
-
yeni konu açmak istemedim bir karikatür daha var aradığım fazla bilinen bişey değil o yüzden bulamadım.
Konusu: çocuk kızı eve atmış kıza çocukluk albüm fotoğraflarını gösteriyor, kızda şaşırıyor bu duruma ben bunla evlenirim gibisinden bi cümle kuruyor.
valla inanın çok aradım çevremdekilere sordum ama bilen gören çıkmadı sevgili müritler