Bir Şarkı Arıyorum..
-
Arkadaşlar sadece şarkının klibini hatırlıyorum. Yaklaşık olarak 6 sene önce dinlemiş olduğumu hatırlıyorum klibini anlatacağım hatırladığım kadarıyla , hatırlayan bilen varsa yardımcı olsun..
Bir adam vardı sanırım evin babasıydı ve uyuyakalıyordu televizyon karşısında.. Sonra evin çocuğu olsa gerek yüzünü boyuyordu..
2 arkadaşıyla disko tarzı bir yere gidiyorlardı.. dans edenlerin arasına karışıyorlardı ve ortada bir adamla bir kız dans ediyorlardı ama dövüşür gibi böyle hırpalıyorlardı birbirlerini.. Sonra o çocuklardan biri o herifle dans etmeye başlıyordu aynı tarzda ve perişan ediyordu herifi. sonra polis gelip çocukları alıyordu ve klibin sonunda üçüde polis arabasının arka camından bakıyorlardı..
Hatırladığım bu kadar , yardımcı olabilirseniz sevinirim.. ( yabancı şarkıydı ve dans eden çocuk zenciydi hafif şişko gibi )
-
:| Nihat doğan evet :(
-
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------
Ancak şu şekilde yardımcı olabilirim (:
----------------------------- -
Chemical brothers -- galvanize
-
yanak bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=H2hzVV2Nwfs
-----------------------------Yemin ederim bu vallahi bu :D Hacı çok sağol ya :D İyi anlatmışım demek ki klibi :D
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------yanak bunu yazdı:
-----------------------------Yemin ederim bu vallahi bu :D Hacı çok sağol ya :D İyi anlatmışım demek ki klibi :D
-----------------------------Eyvallah hocam :)